Horoscop săptămânal 29 Iulie-4 August 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: pentru nativii Berbec intervalul 29 Iulie-4 August 2019 aduce un surplus energetic în jurul datei de 1 August, pe casa iubirii, a creativității,

a copiilor. Sunt șanse extraordinar de mari de a se îndrăgosti dacă sunt singuri, de a se muta cu partenerul la casa lor dacă de ceva timp stau alături de familie, de rude, să să se relocheze, să înceapă proiecte palpabile alături de cel drag, care să aibă impact major asupra familiei, asupra căminului, pentru următoarele cel puțin 6 luni.

În prima parte a intervalului, între 29 Iulie și 30-31 August, Luna va tranzita în segmentul rezervat semnului Rac și va readuce în actualitate niște lucruri, niște decizii pe care Berbecii trebuie să le ia referitor la o moștenire, o investiție, un proiect, de ce nu, poate chiar semnarea unui contract ce vizează deplasarea într-o altă localitate.

Loading...

Dacă aveți de primit tot felul de aprobări legate de vânzarea sau de intermedierea unui bun, atunci înseamnă că această săptămână vă este favorabilă. Aici luăm în calcul în special tot ceea ce ați încercat să obțineți din luna Aprilie-Mai 2019 și nu s-a finalizat.

Suprapunerea lui Venus, planeta dragostei, peste Mercur, planeta care se află în retrogradare, amplifică unele regrete, nemulțumiri. Nemulțumirile acestea pot veni în special de la modul în care sunteți tratați de către cei dragi, de copii, de colegi de muncă, simțiți că sunteți folosiți.

De data aceasta veți fi tranșanți, radicali, veți spune ceea ce simțiți, veți lua decizii prea îndrăznețe, întrucât Marte, guvernatorul vostru, face aspecte extraordinar de bune cu Jupiter și acum nu veți mai tolera nimic din bun simț sau pentru că aveți încredere în cei din jur în anumite situații. Veți acționa după principiul „totul sau nimic”.

Aceste conflicte interioare sunt generate de cuadratura dintre Uranus din casa banilor și acea Lună Nouă din data de 1 August. Astfel, dacă aveți o idee genială pentru a dezvolta o afacere, pentru a pune în practică ceva benefic din punct de vedere financiar, aceasta este săptămâna propice.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL ar fi să vă interesați până în jurul datei de 1 August ce ați dori să faceți, iar după 2 și 3 August să treceți la practică. În plus, Mercur atunci va reveni la mers direct și vă va ajuta în aceste proiecte.

Dacă aveți probleme de sănătate care se moștenesc din punct de vedere genetic, intervalul 1-4 August vă poate oferi răspunsurile la aceste situații, existând posibilitatea de a merge să efectuați anumite investigații, să vi se pună un diagnostic corect, să primiți un tratament.

Numai că, de fapt, aceste nemulțumiri sau aceste afecțiuni sunt generate de nemulțumirile pe care le aveți pe partea de suflet și aici vorbim în special de gelozie, aroganță, încăpățânare, orgoliu. Acestea, evident, activează probleme ale sistemului nervos și sistemului digestiv.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru săptămâna aceasta este să vă centrați mai mult pe planurile concrete, rezervate muncii, întrucât vor da roade undeva după 15 August.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și
Previziuni anul 2020 pentru nativii din zodia Câine pentru muncă, carieră și afaceri: în anul
Sarm Saat sau cele Trei Ucideri reprezintă o energie negativă care afectează în fiecare an

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.