Horoscop săptămânal 29 Iulie-4 August 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: pentru nativii Berbec intervalul 29 Iulie-4 August 2019 aduce un surplus energetic în jurul datei de 1 August, pe casa iubirii, a creativității,

a copiilor. Sunt șanse extraordinar de mari de a se îndrăgosti dacă sunt singuri, de a se muta cu partenerul la casa lor dacă de ceva timp stau alături de familie, de rude, să să se relocheze, să înceapă proiecte palpabile alături de cel drag, care să aibă impact major asupra familiei, asupra căminului, pentru următoarele cel puțin 6 luni.

În prima parte a intervalului, între 29 Iulie și 30-31 August, Luna va tranzita în segmentul rezervat semnului Rac și va readuce în actualitate niște lucruri, niște decizii pe care Berbecii trebuie să le ia referitor la o moștenire, o investiție, un proiect, de ce nu, poate chiar semnarea unui contract ce vizează deplasarea într-o altă localitate.

Dacă aveți de primit tot felul de aprobări legate de vânzarea sau de intermedierea unui bun, atunci înseamnă că această săptămână vă este favorabilă. Aici luăm în calcul în special tot ceea ce ați încercat să obțineți din luna Aprilie-Mai 2019 și nu s-a finalizat.

Suprapunerea lui Venus, planeta dragostei, peste Mercur, planeta care se află în retrogradare, amplifică unele regrete, nemulțumiri. Nemulțumirile acestea pot veni în special de la modul în care sunteți tratați de către cei dragi, de copii, de colegi de muncă, simțiți că sunteți folosiți.

De data aceasta veți fi tranșanți, radicali, veți spune ceea ce simțiți, veți lua decizii prea îndrăznețe, întrucât Marte, guvernatorul vostru, face aspecte extraordinar de bune cu Jupiter și acum nu veți mai tolera nimic din bun simț sau pentru că aveți încredere în cei din jur în anumite situații. Veți acționa după principiul „totul sau nimic”.

Aceste conflicte interioare sunt generate de cuadratura dintre Uranus din casa banilor și acea Lună Nouă din data de 1 August. Astfel, dacă aveți o idee genială pentru a dezvolta o afacere, pentru a pune în practică ceva benefic din punct de vedere financiar, aceasta este săptămâna propice.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL ar fi să vă interesați până în jurul datei de 1 August ce ați dori să faceți, iar după 2 și 3 August să treceți la practică. În plus, Mercur atunci va reveni la mers direct și vă va ajuta în aceste proiecte.

Dacă aveți probleme de sănătate care se moștenesc din punct de vedere genetic, intervalul 1-4 August vă poate oferi răspunsurile la aceste situații, existând posibilitatea de a merge să efectuați anumite investigații, să vi se pună un diagnostic corect, să primiți un tratament.

Numai că, de fapt, aceste nemulțumiri sau aceste afecțiuni sunt generate de nemulțumirile pe care le aveți pe partea de suflet și aici vorbim în special de gelozie, aroganță, încăpățânare, orgoliu. Acestea, evident, activează probleme ale sistemului nervos și sistemului digestiv.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru săptămâna aceasta este să vă centrați mai mult pe planurile concrete, rezervate muncii, întrucât vor da roade undeva după 15 August.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 31 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.