HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 Aprilie-5 Mai 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: nativii Taur în săptămâna luminată vor avea parte de multe întâlniri neașteptate, vă veți întâlni cu persoane din trecut, care

v-au fost alături în momente critice. Există posibilitatea chiar voi să programați aceste revederi, cu ocazia comunicării unei vești (nuntă, botez, mutare în casă nouă, plecare din oraș etc.).

Între 29 Aprilie-1 Mai o să vă focusați pe relațiile sociale, Luna se află în casa a XI-a, aducându-vă alături rude, copii, frați. Cu aceste ocazii, o să constatați că cei apropiați s-au schimbat în raport cu voi. Este posibil inclusiv să simțiți o oarecare invidie, furie, gelozie de la aceștia, deoarece începe să vă meargă mai bine în afaceri.

Saturn pe 30 Aprilie retrogradează pe casa a IX-a, acolo unde a mai fost și între Aprilie-Septembrie 2018, perioadă ce v-a adus interesul spre studiu, cercetare, poate chiar plecarea în altă țară.

Pentru a concluziona, tot ce ați trăit anul trecut în acea perioadă acum se va relua, pentru a vedea o altă latură asupra acelei situații. Numai că de astă dată, Saturn este alături de Pluton retrograd și Nodul Sud, ceea ce complică lucrurile, făcând reîntoarcerea la trecut aproape imposibilă. Aici ne referim la o relație de cuplu, reîntoarcerea la un loc de muncă etc.

Taurii vor simți până la finele lui Septembrie 2019 că sunt puternici pe partea psihică, că vor mai mult, că au nevoie să se perfecționeze, să susțină examene pentru a li se recunoaște meritele.

Dacă doriți să învățați o limbă străină, un nou limbaj (programare), veți fi ajutați de Univers. Mulți Tauri sub influența acestor malefici vor simți nevoia să se apropie de credință, spiritualitate, meditație, sport, din dorința de a-și disciplina mintea.

Între 1-3 Mai o să fiți romantici, o să acordați mai multă atenție nevoilor partenerului, posibil chiar să plecați într-o deplasare, chiar dacă financiar nu este chiar atât de bine în momentul actual.

Pe 3 Mai, Lilith intră în Pești pentru următoarele 9 luni, iar din această poziție vă va arăta o altă față a prietenilor, existând predispoziția de a intra în scandaluri de imagine, deoarece ați protejat unii prieteni.

Pot să apară aventuri romantice în cercul de cunoștințe, o să dați curs acestor tentații, deoarece vă simțiți singuri, nemulțumiți de relația de cuplu etc. Evident, aceste situații nu se vor crea de pe 3 Mai, însă ele acum încep să se contureze în viața voastră.

Ultimul eveniment al săptămânii vă vizează în mod direct, deoarece reprezintă faza de Lună Nouă ce va avea loc în semnul vostru. Acest nou început energetic vizează fie luarea în calcul a ideii de a vă găsi un loc de muncă, fie chiar tranzacționarea unui bun.

Dacă sunteți singuri, această întâlnire între luminarii ridică șansele de a vă îndrăgosti, de a vă simți atrași de persoane noi.

Dacă doriți să treceți la un alt stadiu în relație (oficializare, concepere de copil, mutare în alt oraș), acest moment este favorabil pentru a lua decizii, numai că astrologul ZODIACOOL recomandă să mai așteptați până după 18-19 Mai, ca tensiunile de pe sectorul financiar să se elimine.

Dacă simțiți că ați greșit față de o persoană dragă, starea de nemulțumire sufletească simțită acum vă va determina să căutați răspunsuri, să vă cereți scuze.

Pe partea de sănătate, pot să apară probleme ale aparatului digestiv, îndeosebi între 1-3 Mai.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.