HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 Aprilie-5 Mai 2019 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămânal: începând cu această săptămână luminată, nativii Capricorn încep oficial o nouă etapă în viața lor. Evident, totul acum se va

produce la nivel psihic, deoarece trebuie să vă faceți un plan bun cu privire la următoarele 4-5 luni din viață.

Retrogradarea lui Saturn, guvernatorul vostru, tocmai la voi în domiciliu, va ridica până la finele lui Septembrie 2019 multe semne de întrebare cu privire la stabilitatea unor relații de colaborare, cât și implicații sentimentale. Capricornii își doresc mai mult ca oricând să fie independenți, liberi. De aseemenea, sunt dornici să se bucure de viață, de iubire, de frumos alături de persoane care să creadă în ei.

Loading...

Dacă sunteți implicați în relații care nu mai funcționează, vedem să începeți să observați de la ce pleacă problemele în cuplu, să vă conștientizați nemulțumirile și greșelile. Cei care relativ recent au intrat într-o relație vor trece prin momente de tensiune, totul poate pleca de la o neînțelegere, o discuție ce apare din senin cu privire la trecut.

Lilith va genera aceste neajunsuri, plus că intră în casa comunicării pentru următoarele 9 luni, de aceea vedem să începeți de pe 3 Mai să vă confruntați cu aceste blocaje în comunicare. Practic, veți dori să exprimați una și alții vor înțelege altceva, care evident, pe fondul nemulțumirilor și a surplusului energetic din semnul vostru vă va determina să ripostați.

Dacă relația cu frații/ rudele vă aduc în ultimele luni probleme financiare, atunci vedem să vă îndepărtați de aceștia, întrucât simțiți că abuzează de încrederea voastră.

Ultimul eveniment important al săptămânii este adus de faza de Lună Nouă din casa iubirii, de pe 5 Mai, ceea ce reprezintă pentru voi șansa unor întâlniri ce vă binedispun, distracția vedem să fie la cote maxime. Există predispoziția ca pe weekend să plecați într-o minivacanță, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți extrem de atenți la taxe, acte, cazare, chei, întrucât există riscul de a avea parte de peripeții (furturi, pierderi, probleme cu autoritățile).

Pe partea de sănătate, pot să apără probleme pe sistemul circulator, neuronal, osos, de aceea încercați să nu faceți mișcări bruște și să nu consumați mai mult decât este necesar.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Senzația de confort este amplificată în dormitor cu ajutorul decorațiunilor. Acestea nu trebuie
Stai departe de spitale, mai ales cele care găzduiesc persoane cu cancere sau alte boli
Steaua Zburătoare 2, cunoscută drept steaua bolilor, aspecte pozitive și aspecte negative

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.