HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 Aprilie-5 Mai 2019 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămânal: începând cu această săptămână luminată, nativii Capricorn încep oficial o nouă etapă în viața lor. Evident, totul acum se va

produce la nivel psihic, deoarece trebuie să vă faceți un plan bun cu privire la următoarele 4-5 luni din viață.

Retrogradarea lui Saturn, guvernatorul vostru, tocmai la voi în domiciliu, va ridica până la finele lui Septembrie 2019 multe semne de întrebare cu privire la stabilitatea unor relații de colaborare, cât și implicații sentimentale. Capricornii își doresc mai mult ca oricând să fie independenți, liberi. De aseemenea, sunt dornici să se bucure de viață, de iubire, de frumos alături de persoane care să creadă în ei.

Dacă sunteți implicați în relații care nu mai funcționează, vedem să începeți să observați de la ce pleacă problemele în cuplu, să vă conștientizați nemulțumirile și greșelile. Cei care relativ recent au intrat într-o relație vor trece prin momente de tensiune, totul poate pleca de la o neînțelegere, o discuție ce apare din senin cu privire la trecut.

Lilith va genera aceste neajunsuri, plus că intră în casa comunicării pentru următoarele 9 luni, de aceea vedem să începeți de pe 3 Mai să vă confruntați cu aceste blocaje în comunicare. Practic, veți dori să exprimați una și alții vor înțelege altceva, care evident, pe fondul nemulțumirilor și a surplusului energetic din semnul vostru vă va determina să ripostați.

Dacă relația cu frații/ rudele vă aduc în ultimele luni probleme financiare, atunci vedem să vă îndepărtați de aceștia, întrucât simțiți că abuzează de încrederea voastră.

Ultimul eveniment important al săptămânii este adus de faza de Lună Nouă din casa iubirii, de pe 5 Mai, ceea ce reprezintă pentru voi șansa unor întâlniri ce vă binedispun, distracția vedem să fie la cote maxime. Există predispoziția ca pe weekend să plecați într-o minivacanță, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți extrem de atenți la taxe, acte, cazare, chei, întrucât există riscul de a avea parte de peripeții (furturi, pierderi, probleme cu autoritățile).

Pe partea de sănătate, pot să apără probleme pe sistemul circulator, neuronal, osos, de aceea încercați să nu faceți mișcări bruște și să nu consumați mai mult decât este necesar.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.