HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 Aprilie-5 Mai 2019 pentru zodia Balanță

Horoscop săptămânal: chiar dacă multe persoane în prima parte a săptămânii petrec, nativii Balanță între 29 Aprilie-1 Mai vor fi focusați pe muncă. O

parte dintre aceștia chiar se vor afla la serviciu sau vor avea întâlniri importante cu persoane care pot să le ofere în următoarea perioadă un loc de muncă.

În plus, pe 30 Aprilie, Saturn iarăși retrogradează pe casa familiei/căminului, ceea ce poate să aducă pentru unele Balanțe problema patrimoniului, a spațiului locativ, care este pus la încercare de unele discuții nu tocmai plăcute cu rudele.

Există șansa ca o persoană dragă vouă să se confrunte cu probleme de sănătate, să aibă nevoie de tratament/ spitalizare/intervenție chirurgicală (posibil deces). Nu este o noutate ceea ce spunem acum, anul trecut ați mai trecut prin această ipostază, numai că acum Saturn se suprapune peste Pluton retrograd și Nodul Sud, de aceea șocul acestor stări este supradimensionat.

Există posibilitatea să puneți punct unei relații, astfel să treceți prin starea de moarte sufletească, urmată de renaștere. Evident, situațiile sunt complexe, ele diferă de la caz la caz, însă toate au legătură cu trecutul ultimilor 7-8 ani, care revine în viața voastră pentru a învăța de astă dată lecții, nu pentru a vă mai oferi o șansă.

Un alt element important în această săptămână este intrarea lui Lilith pe 3 Mai în casa sănătății și a muncii, ceea ce poate să complice pentru următoarele 9 luni situația de la job. Totul se poate datora unor antipatii pe care le-ați provocat unor colegi, care de astă dată doresc să vă elimine din jurul lor.

Astrologul ZODIACOOL recomandă atenție și la ofertele prea avantajoase de muncă, acestea ascund multe capcane, poate chiar se suprapun cu unele aventuri amoroase, care pot să destabilizeze relația de cuplu. Pe weekend în sfârșit vă veți distra/relaxa deoarece o să simțiți faza de Lună Plină din 5 Mai pe casa a VIII-a, a tentațiilor.

Vă recomandăm să fiți atenți la deplasări, există riscul de a avea parte de tot felul de evenimente neașteptate, ce pot să aducă daune bugetului familiei.

Cei care au înclinații spre partea de spiritualitate vor avea parte între 1-5 Mai de vise premonitorii, revelații, confirmări. Treceți în luna Mai prin cea mai agitată perioadă a vieții, de aceea încercați să vă ancorați speranța în Divinitate, doar așa veți reuși să treceți peste obstacole.

În plus, Universul dorește acum să luați inițiativă, să nu mai așteptați miracole. Pe sfera sentimentală totul este bine, partenerul încercă să vă susțină, să vă încurajeze în proiectele pe care doriți să le inițiați, numai că voi sunteți acum prea irascibili, nervoși, ceea ce poate să îl facă pe cel drag să se retragă.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.