HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 Aprilie-5 Mai 2019 pentru zodia Balanță

Horoscop săptămânal: chiar dacă multe persoane în prima parte a săptămânii petrec, nativii Balanță între 29 Aprilie-1 Mai vor fi focusați pe muncă. O

parte dintre aceștia chiar se vor afla la serviciu sau vor avea întâlniri importante cu persoane care pot să le ofere în următoarea perioadă un loc de muncă.

În plus, pe 30 Aprilie, Saturn iarăși retrogradează pe casa familiei/căminului, ceea ce poate să aducă pentru unele Balanțe problema patrimoniului, a spațiului locativ, care este pus la încercare de unele discuții nu tocmai plăcute cu rudele.

Există șansa ca o persoană dragă vouă să se confrunte cu probleme de sănătate, să aibă nevoie de tratament/ spitalizare/intervenție chirurgicală (posibil deces). Nu este o noutate ceea ce spunem acum, anul trecut ați mai trecut prin această ipostază, numai că acum Saturn se suprapune peste Pluton retrograd și Nodul Sud, de aceea șocul acestor stări este supradimensionat.

Loading...

Există posibilitatea să puneți punct unei relații, astfel să treceți prin starea de moarte sufletească, urmată de renaștere. Evident, situațiile sunt complexe, ele diferă de la caz la caz, însă toate au legătură cu trecutul ultimilor 7-8 ani, care revine în viața voastră pentru a învăța de astă dată lecții, nu pentru a vă mai oferi o șansă.

Un alt element important în această săptămână este intrarea lui Lilith pe 3 Mai în casa sănătății și a muncii, ceea ce poate să complice pentru următoarele 9 luni situația de la job. Totul se poate datora unor antipatii pe care le-ați provocat unor colegi, care de astă dată doresc să vă elimine din jurul lor.

Astrologul ZODIACOOL recomandă atenție și la ofertele prea avantajoase de muncă, acestea ascund multe capcane, poate chiar se suprapun cu unele aventuri amoroase, care pot să destabilizeze relația de cuplu. Pe weekend în sfârșit vă veți distra/relaxa deoarece o să simțiți faza de Lună Plină din 5 Mai pe casa a VIII-a, a tentațiilor.

Vă recomandăm să fiți atenți la deplasări, există riscul de a avea parte de tot felul de evenimente neașteptate, ce pot să aducă daune bugetului familiei.

Cei care au înclinații spre partea de spiritualitate vor avea parte între 1-5 Mai de vise premonitorii, revelații, confirmări. Treceți în luna Mai prin cea mai agitată perioadă a vieții, de aceea încercați să vă ancorați speranța în Divinitate, doar așa veți reuși să treceți peste obstacole.

În plus, Universul dorește acum să luați inițiativă, să nu mai așteptați miracole. Pe sfera sentimentală totul este bine, partenerul încercă să vă susțină, să vă încurajeze în proiectele pe care doriți să le inițiați, numai că voi sunteți acum prea irascibili, nervoși, ceea ce poate să îl facă pe cel drag să se retragă.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

În filosofia Taoistă Yin și Yang sunt două tipuri de energie complementară ce compun universul
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Câine și Mistreț este Nord-Vestul. Nativii din
Totul despre bărbatul Balanță în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Balanță, femeia

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.