Horoscop saptamanal 28 Septembrie- 4 Octombrie2020 pentru zodia Sagetator

Horoscop saptamanal: in intervalul 28-4 octombrie, nativii Sagetator sunt ocupati, intuitivi, indragostiti, dar atentie mare la agresivitate

Horoscopul general al nativilor zodiei Săgetător arată ca horoscopul unor persoane foarte ocupate și chiar tracasate. Pe de altă parte, este horoscopul unor persoane foarte intuitive.

În orice întreprind, astrologul zodiacool.ro recomandă relaxare și folosirea stărilor care îi ajută să simtă prezența celor din jur și mai ales să simtă soluția cea mai aproape de optim.

Vor exista discuții aprinse pentru bani.

Nativii sunt în situația de a renunța la orice concepte morale înalte pe care le-ar putea avea, atunci când sunt lipsiți de resurse. Și aceasta a fost îngrijorarea nativilor toată primăvara și vara.

Pe de altă parte, au avut blocaje la nivelul resurselor. Toate acestea i-au tensionat peste măsură.

A fost și un lucru bun, pentru aceia care au făcut ceea ce a trebuit. Pentru aceia care și-au mobilizat niște calități, neutilizate până acum, pentru a se descurca în situația dată.

Veste bună: este ultima săptămână cu blocaje.

Nativii acestei zodii sunt îndrăgostiți, dar cam abuzivi.

Cu greu își stăpânesc reacțiile atunci când este vorba de persoana iubită. Pasiunea este intensă. Funcționează mult și ispita.

Atunci când este vorba de ispită, există o stare de nemulțumire care riscă să agite și mai tare lucrurile în cuplu. Este important să alegeți ce este edevărat și ce nu.

Din punct de vedere al sănătății, sistemul nervos este solicitat și de aici pot să apară fel de fel de afecțiuni. Relaxare!

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 28 Septembrie – 4 Octombrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.