Horoscop saptamanal 28 Septembrie-4 Octombrie 2020 pentru zodia Rac

Horoscop saptamanal: in intervalul 28-4 octombrie, nativii Rac sunt nemultumiti si cauta schimbarea

Implicația responsabilităților sociale, a profesiei și a banilor din viața nativilor Rac sunt paralele cu viața intimă, viața romantică.

Fiecare dintre aceste domenii este complet separată de cealaltă în inima nativilor Rac printr-un perete care face ca aceste două să nu se întâlnească.

Profesia este cea pe care nativul se bazează ca să își câștige banii necesari.

Nu le place ceva. Sunt de-a dreptul stresați de serviciu, dar ce să-i faci, facturile trebuie plătite.

Nativii însă, așa cum vede astrologul zodiacool.ro, nu știu exact ce nu le place la poziția lor în plan social, profesional.

Vor altceva, nu știu ce. Vor în altă parte, nu știu unde. Și toate acestea le dau o stare de veșnică nemulțumire care se poate descărca pe impulsuri extreme la serviciu.

Nu sunt probleme financiare și mirarea este mare că nativii nu realizează că lucrurile nu sunt atât de negre precum le văd ei.

Banii vin din activitatea profesională.

Viața romantică este trăită într-o veselie și o pace sufletească. Este trăită cu curaj adolescentin și cu deschidere. Nativii comunică și constată că ei și persoana iubită gândesc la fel.

 

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 28 Septembrie – 4 Octombrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 28 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.