#reclama0#

Horoscop săptămânal 27 Mai-2 Iunie 2019 pentru zodia Scorpion

#reclama10#

Horoscopul săptămânal: nativii Scorpion încep săptămâna discutând despre responsabilitățile fiecărui partener în raport cu cei mici, copiii. Apar situații neprevăzute

#reclama1#

pe plan sentimental, posibil chiar să auziți vestea că veți deveni părinți. Dacă sunteți la începutul unei relații, atunci între 27-29 Mai o să veniți cu propuneri de a ieși în oraș, unde cel mai probabil o să simțiți nevoia să vă destăinuiți partenerului, în legătură cu experiențele voastre afective.

Partea financiară rămâne în continuare extrem de avariată de opozițiile create de Jupiter retrograd. Chiar dacă pierderile pe care le suportați în ultima vreme sunt o formă de plată karmică, vă neliniștește starea de haos. Poate de aceea o să simțiți că este nevoie măcar pe iubire să excelați.

#reclama7#

Scorpionii singuri între 30 Mai-1 Iunie sunt predispuși a se îndrăgosti de persoane noi, ce pot fi remarcate pe internet, într-o călătorie. Am putea zice că va fi dragoste la prima vedere. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să nu folosiți aceleași tehnici de cucerire din trecut, veți da impresia că sunteți imaturi, în această perioadă prinde foarte bine sinceritatea, spontaneitatea etc.

În plus, faza de Lună Nouă din 3 Iunie este plasată tot pe o casă ce ține de amor, ceea ce amplifică aceste instincte primare. În altă oridine de idei, influxul astral mai vorbește de predispoziția ruperii unei relații ce nu mai funcționează, tocmai pentru că a ieșit la suprafață un secret despre voi, la mijloc pot fi probe. Scorpionii pot suferi pierderi financiare de pe urma pronunțării unui divorț.

#reclama3#

Finalul săptămânii aduce pentru nativii Scorpion posibilitatea de a pleca pentru câteva ore în afara orașului, în vizită la rude, prieteni.

Nativii Scorpion se simt obosiți, extenuați, dezamăgiți, frustrați, deoarece nimeni nu ține cont de părerile, ideile, sentimentele lor. De fapt, voi ați generat aceste situații, prin încăpățânare și orgoliu.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 19 februarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

#reclama12#
Dragoste si Compatibilitate
#reclama2#
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.