Horoscop săptămânal 27 Mai-2 Iunie 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscopul săptămânal: nativii Scorpion încep săptămâna discutând despre responsabilitățile fiecărui partener în raport cu cei mici, copiii. Apar situații neprevăzute

pe plan sentimental, posibil chiar să auziți vestea că veți deveni părinți. Dacă sunteți la începutul unei relații, atunci între 27-29 Mai o să veniți cu propuneri de a ieși în oraș, unde cel mai probabil o să simțiți nevoia să vă destăinuiți partenerului, în legătură cu experiențele voastre afective.

Partea financiară rămâne în continuare extrem de avariată de opozițiile create de Jupiter retrograd. Chiar dacă pierderile pe care le suportați în ultima vreme sunt o formă de plată karmică, vă neliniștește starea de haos. Poate de aceea o să simțiți că este nevoie măcar pe iubire să excelați.  

Loading...

Scorpionii singuri între 30 Mai-1 Iunie sunt predispuși a se îndrăgosti de persoane noi, ce pot fi remarcate pe internet, într-o călătorie. Am putea zice că va fi dragoste la prima vedere. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să nu folosiți aceleași tehnici de cucerire din trecut, veți da impresia că sunteți imaturi, în această perioadă prinde foarte bine sinceritatea, spontaneitatea etc.

În plus, faza de Lună Nouă din 3 Iunie este plasată tot pe o casă ce ține de sexualitate, ceea ce amplifică aceste instincte primare. În altă oridine de idei, influxul astral mai vorbește de predispoziția ruperii unei relații ce nu mai funcționează, tocmai pentru că a ieșit la suprafață un secret despre voi, la mijloc pot fi probe. Scorpionii pot suferi pierderi financiare de pe urma pronunțării unui divorț.

Finalul săptămânii aduce pentru nativii Scorpion posibilitatea de a pleca pentru câteva ore în afara orașului, în vizită la rude, prieteni.

Nativii Scorpion se simt obosiți, extenuați, dezamăgiți, frustrați, deoarece nimeni nu ține cont de părerile, ideile, sentimentele lor. De fapt, voi ați generat aceste situații, prin încăpățânare și orgoliu.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Feng Shui este o știință la care apelează din ce în ce mai mulți români, reușind să
În Feng Shui, problemele de sănătate apar atunci când stai pe o direcție cu flux energie
Zodia Berbec: bani, evoluție în carieră și ce meserie se potrivește pentru Berbec

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.