Horoscop săptămânal 27 Mai-2 Iunie 2019 pentru zodia Pești

Horoscop săptămânal: Începând de Luni, nativii Pești vor avea parte de entuziasm, bucurie, energie, creativitate, totul se va datora unei vești bune venite pe partea profesională.

La mijloc este și tranzitul Lunii prin semnul vostru, care de altfel activează și pe Lilith, aspect ce poate să vă readucă unele vești legate de foști parteneri.

Relația de cuplu după multe luni extrem de agitate acum cunoaște stabilitate, încredere, devotament, existând predispoziția ca sub influența Lunii Noi, din 3 Iunie, să luați în calcul oficializarea relației, conceperea unui copil, demararea procedurilor pentru a achiziționa o locuință/ mașină etc.

Între 29 mai-1 Iunie 2019 nativii Pești vor avea multe discuții pe partea financiară, fie față de șefi, fie poate extra profesional, cert este că în următoarele 2 săptămâni veți avea mult de muncă, ceea ce este un element bun, având în vedere că anul trecut condițiile de la muncă erau vitrege.

Pe acest influx astral Peștii sunt susținuti dacă își doresc să demareze afaceri, să accepte o ofertă de muncă din străinătate, să studieze ceva nou, care să asigure viitorul financiar pentru următorii 7-8 ani.

Sănătatea la finele săptămânii poate să vă atragă atenția, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă relaxați, să încercați să vă planificați responsabilitățile pe care le aveți, astfel încât efortul depus să nu se resimtă.

În concluzie, săptămâna analizată aduce confirmări, proiecte noi pe direcția sentimentală, iar faptul că veți fi fericiți/ iubiți vă va oferi forțe să începeți lucruri noi pe direcția profesională.

Dacă aveți în familie rude cu probleme de sănătate, între 2-3 Iunie veți fi nevoiți să fiți alături de acestea, fie pentru a merge la spital, fie pentru a le ajuta cu unele treburi prin casă.

Noul început generat de tranzitele momentului vorbesc de maturizarea voastră, de trecerea la o altă etapă în evoluția personală.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.