Horoscop săptămânal 27 Mai-2 Iunie 2019 pentru zodia Pești

Horoscop săptămânal: Începând de Luni, nativii Pești vor avea parte de entuziasm, bucurie, energie, creativitate, totul se va datora unei vești bune venite pe partea profesională.

La mijloc este și tranzitul Lunii prin semnul vostru, care de altfel activează și pe Lilith, aspect ce poate să vă readucă unele vești legate de foști parteneri.

Relația de cuplu după multe luni extrem de agitate acum cunoaște stabilitate, încredere, devotament, existând predispoziția ca sub influența Lunii Noi, din 3 Iunie, să luați în calcul oficializarea relației, conceperea unui copil, demararea procedurilor pentru a achiziționa o locuință/ mașină etc.

Între 29 mai-1 Iunie 2019 nativii Pești vor avea multe discuții pe partea financiară, fie față de șefi, fie poate extra profesional, cert este că în următoarele 2 săptămâni veți avea mult de muncă, ceea ce este un element bun, având în vedere că anul trecut condițiile de la muncă erau vitrege.

Loading...

Pe acest influx astral Peștii sunt susținuti dacă își doresc să demareze afaceri, să accepte o ofertă de muncă din străinătate, să studieze ceva nou, care să asigure viitorul financiar pentru următorii 7-8 ani.

Sănătatea la finele săptămânii poate să vă atragă atenția, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă relaxați, să încercați să vă planificați responsabilitățile pe care le aveți, astfel încât efortul depus să nu se resimtă.

În concluzie, săptămâna analizată aduce confirmări, proiecte noi pe direcția sentimentală, iar faptul că veți fi fericiți/ iubiți vă va oferi forțe să începeți lucruri noi pe direcția profesională.

Dacă aveți în familie rude cu probleme de sănătate, între 2-3 Iunie veți fi nevoiți să fiți alături de acestea, fie pentru a merge la spital, fie pentru a le ajuta cu unele treburi prin casă.

Noul început generat de tranzitele momentului vorbesc de maturizarea voastră, de trecerea la o altă etapă în evoluția personală.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Denumire: You Bi – Ajutorul din partea dreaptă Aspecte pozitive: Succes, promovare, reputație
Previziuni anul 2020 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Tigru: este un an în care o
Steaua zburătoare 7 aduce un flux de energie negativă, care predispune la necazuri, mai ales

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.