Horoscop săptămânal 27 Mai-2 Iunie 2019 pentru zodia Fecioară

Horoscop săptămânal: în prima parte a săptămânii, între 27- 29 Mai, nativii Fecioară vor acorda mai multă atenție relației de cuplu, aici pot să apară tot felul de proiecte

noi generate de partener, care dorește poate o renovare, revendicarea unei mutări, vânzarea unui bun/ achiziționarea unor electrocasnice etc. Important este că o să vi se ceară părerea, ceea ce o să vă bucure.

Totuși, cuadratura Jupiter retrograd-Neptun este asemenea unei picături chinezești care vă macină pe partea interioară, nu știți dacă relația sentimentală construită în ultimii 9-12 ani, 18-20 de ani este ceea ce vă doriți sau nu, în condițiile în care pentru voi după Mai 2019 au început să apară noi tentații/oportunități.

Loading...

Sunt și nativi care acum conștientizează că au repetat aceleași greșeli generate de părinți, de aceea se interesează de cursuri, metode prin care pot să depășească acele probleme, tocmai pentru a le împiedica să se mai manifeste în viața copiilor. Pentru aceste cazuri, iubirea, sinceritatea, meditația, detașarea vor fi de real folos. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă adresați unor specialiști care vă pot îndruma.

Dacă sunteți singuri, pe weekend vedem posibilitatea ca în urma unei călătorii, ieșiri în oraș, să întâlniți persoane noi, posibil să intrați într-o relație în următoarele luni.

Faza de Lună Nouă de pe 3 Iunie, din casa carierei, vorbește de noi planuri profesionale, se observă renaștere, deschiderea către nou, avansare, recunoașterea unui talent. Cel mai probabil începutul săptămânii viitoare se va valorifica acest potențial.

Ideile geniale acum sunt susținute de Univers, de aceea ar fi indicat să mizați pe voi, să cereți adevăratul preț pentru munca depusă.

În concluzie, intervalul analizat aduce confirmări sentimentale, profesionale, care vă pot schimba viața radical, doar dacă voi o să îmbrățișați aceste valuri noi de energie.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Beneficiază de energie pozitivă prin orientarea corpului spre direcția de dragoste, succes sau
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Cal: ani: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002,
Sincer și fără agende ascunse, nesupus și încrezător, îi place să se bucure de putere

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.