Horoscop săptămânal 27 Mai-2 Iunie 2019 pentru zodia Fecioară

Horoscop săptămânal: în prima parte a săptămânii, între 27- 29 Mai, nativii Fecioară vor acorda mai multă atenție relației de cuplu, aici pot să apară tot felul de proiecte

noi generate de partener, care dorește poate o renovare, revendicarea unei mutări, vânzarea unui bun/ achiziționarea unor electrocasnice etc. Important este că o să vi se ceară părerea, ceea ce o să vă bucure.

Totuși, cuadratura Jupiter retrograd-Neptun este asemenea unei picături chinezești care vă macină pe partea interioară, nu știți dacă relația sentimentală construită în ultimii 9-12 ani, 18-20 de ani este ceea ce vă doriți sau nu, în condițiile în care pentru voi după Mai 2019 au început să apară noi tentații/oportunități.

Sunt și nativi care acum conștientizează că au repetat aceleași greșeli generate de părinți, de aceea se interesează de cursuri, metode prin care pot să depășească acele probleme, tocmai pentru a le împiedica să se mai manifeste în viața copiilor. Pentru aceste cazuri, iubirea, sinceritatea, meditația, detașarea vor fi de real folos. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă adresați unor specialiști care vă pot îndruma.

Dacă sunteți singuri, pe weekend vedem posibilitatea ca în urma unei călătorii, ieșiri în oraș, să întâlniți persoane noi, posibil să intrați într-o relație în următoarele luni.

Faza de Lună Nouă de pe 3 Iunie, din casa carierei, vorbește de noi planuri profesionale, se observă renaștere, deschiderea către nou, avansare, recunoașterea unui talent. Cel mai probabil începutul săptămânii viitoare se va valorifica acest potențial.

Ideile geniale acum sunt susținute de Univers, de aceea ar fi indicat să mizați pe voi, să cereți adevăratul preț pentru munca depusă.

În concluzie, intervalul analizat aduce confirmări sentimentale, profesionale, care vă pot schimba viața radical, doar dacă voi o să îmbrățișați aceste valuri noi de energie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.