Horoscop săptămânal 27 Mai-2 Iunie 2019 pentru zodia Balanță

Horoscop săptămânal: nativii Balanță încep săptămâna în forță din punct de vedere profesional, se pare că responsabilitățile de la locul de muncă vor necesita muncă

peste program, însă surplusul financiar obținut va compensa aceste neplăceri. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, între 27-29 Mai aveți șanse mari să participați la interviuri, să fiți oamenii potriviți la locul potrivit.

Aș zice totuși că nativii Balanță sunt mai reticenți la toate ideile extravagante venite de la șefi/ colegi, poate și pentru că tot greul cade pe umerii voștri, nu sunteți apreciați. Situațiile sunt diverse, însă toate vorbesc în fond de o asumare a unor daruri/ talente ce trebuie valorificate doar de noi, nu de cei din jur.

Loading...

Veți fi presați de Univers tot anul 2019 până o să acceptați faptul că trebuie să începeți ceva pe cont propriu, să faceți ceva pentru a trăi mai bine. Influențele fazei de Lună Nouă din 3 Iunie, din casa străinătății, se resimt încă de pe 1 Iunie, când pot să apară unele propuneri de colaborare fie cu firme din străinătate, fie cu cineva apropiat, care vă propune să plecați în altă țară. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să calculați totul la rece, să vă puneți de acord cu partenerul, urmând ca mai apoi să decideți.

Rămâne în continuare activ marcajul ce indică posibilitatea de a începe cursuri noi, de a susține examene, de a obține aprobări în vederea revendicării unui bun. Tot ce înseamnă provocare financiară acum pare că pune stăpânire pe voi,  efortul depus nu va acoperi acele găuri financiare din ultimele 2-3 luni, dar vă va confirma că puteți ieși din acel cerc vicios.

Dacă locuiți la comun cu rudele partenerului, între 29 Mai-1 Iunie pot să apară dispute de la unele chestiuni mărunte, care vă vor motiva să vă mutați în maximum 2 săptămâni.

Opoziția Mercur-Jupiter retrograd poate să aducă unele compromisuri de dragul unui coleg, vă veți sacrifica timpul/ energia pentru a-l ajuta să depășească un obstacol.

Dacă sunteți implicați într-un proces, între 30 Mai-1 Iunie veți intra în posesia unor informații valoroase, care vor schimba soarta acelei proceduri, avantajându-vă.

În concluzie, Balanțele în urma acestui interval vor fi mai motivate ca niciodată să lupte pentru idealurile lor profesionale. 

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Ai un stil propriu de a obține ceea ce vrei: nu faci presiuni, ci aștepți prin preajmă până
Horoscop 2020 Gemeni sănătate: anul începe cu suferințe la nivelul picioarelor
Anul 2020 vine cu o atenționare, posibil să trecem prin perioade în care ne vom menține mai

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.