Horoscop săptămânal 27 Mai-2 Iunie 2019 pentru zodia Balanță

Horoscop săptămânal: nativii Balanță încep săptămâna în forță din punct de vedere profesional, se pare că responsabilitățile de la locul de muncă vor necesita muncă

peste program, însă surplusul financiar obținut va compensa aceste neplăceri. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, între 27-29 Mai aveți șanse mari să participați la interviuri, să fiți oamenii potriviți la locul potrivit.

Aș zice totuși că nativii Balanță sunt mai reticenți la toate ideile extravagante venite de la șefi/ colegi, poate și pentru că tot greul cade pe umerii voștri, nu sunteți apreciați. Situațiile sunt diverse, însă toate vorbesc în fond de o asumare a unor daruri/ talente ce trebuie valorificate doar de noi, nu de cei din jur.

Veți fi presați de Univers tot anul 2019 până o să acceptați faptul că trebuie să începeți ceva pe cont propriu, să faceți ceva pentru a trăi mai bine. Influențele fazei de Lună Nouă din 3 Iunie, din casa străinătății, se resimt încă de pe 1 Iunie, când pot să apară unele propuneri de colaborare fie cu firme din străinătate, fie cu cineva apropiat, care vă propune să plecați în altă țară. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să calculați totul la rece, să vă puneți de acord cu partenerul, urmând ca mai apoi să decideți.

Rămâne în continuare activ marcajul ce indică posibilitatea de a începe cursuri noi, de a susține examene, de a obține aprobări în vederea revendicării unui bun. Tot ce înseamnă provocare financiară acum pare că pune stăpânire pe voi, efortul depus nu va acoperi acele găuri financiare din ultimele 2-3 luni, dar vă va confirma că puteți ieși din acel cerc vicios.

Dacă locuiți la comun cu rudele partenerului, între 29 Mai-1 Iunie pot să apară dispute de la unele chestiuni mărunte, care vă vor motiva să vă mutați în maximum 2 săptămâni.

Opoziția Mercur-Jupiter retrograd poate să aducă unele compromisuri de dragul unui coleg, vă veți sacrifica timpul/ energia pentru a-l ajuta să depășească un obstacol.

Dacă sunteți implicați într-un proces, între 30 Mai-1 Iunie veți intra în posesia unor informații valoroase, care vor schimba soarta acelei proceduri, avantajându-vă.

În concluzie, Balanțele în urma acestui interval vor fi mai motivate ca niciodată să lupte pentru idealurile lor profesionale.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.