Horoscop saptamanal 27 Iulie-2 August 2020 pentru zodia Balanta

Horoscop saptamanal: in perioada 27 iulie-2 august, nativii Balanta sunt prinsi in probleme de familie

Nativii au sentimentul că ceva se repetă și chiar așa și este. Dar de data aceasta, pentru a scăpa de problemă, au abordat-o la un alt nivel de înțelegere.

Profesional, nativii Balanță nu sunt foarte mulțumiți, deoarece există un contract care întârzie să se concretizeze și este posibil să mai aibă deplasări de făcut în legătură cu acesta. Veștile nu sunt foarte bune.

Unii dintre nativi caută un job și acesta întârzie să se arate. Nativii Balanță vor primi bani, cel mai probabil la începutul săptămânii, din activitatea profesională.

Viața romantică este foarte antrenantă. Nativii zodiei Balanță pot trăi o aventură de vis, undeva la un drum lung. O iubire de vacanță, de obicei, nu este o relație de durată, dar lasă amintiri de neuitat. Cu toate acestea, relația are mari șanse să dureze, depinde de dorința celor doi.

Din punct de vedere al sănătății, nu sunt diferențe față de săptămâna trecută. Nativii sunt predispuși la indigestii și retenții de apă provocate de un eventual festin în familie.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânal 27 iulie-2 august 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 02 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!