#reclama0#

Horoscop saptamanal 27 Ianuarie-2 Februarie 2020 pentru zodia Taur

#reclama10#

Horoscop saptamanal: nativii Taur, in intervalul 27 ianuarie-2 februarie, sunt preocupati de bani si posesiuni

#reclama1#

Dacă vreți să obțineți un credit sau să faceți un împrumut, acum este momentul cel mai bun. Dacă sunteți în situația de a depune dosarul de pensie, acum sau peste o lună, acum este momentul cel mai bun. Dacă stați pe gânduri, pensie sau altceva, acum este momentul să vă depuneți dosarul. Dacă vi s-a greșit pensia, acum este momentul să vă depuneți cererea pentru o recalculare.

Acum este momentul să vă depuneți cererea pentru un eventual ajutor social care vi se cuvine. Puteți chiar să obțineți o moștenire în toată această perioadă, obțineți bani dintr-o moștenire. Cu toată agitația și reformele deosebite care au loc la locul de muncă și în planul profesional, aceste schimbări/transformări nu prea vă afectează pentru că banii vin din altă parte și aveți un curaj nebun de a vă spune părerea, de a vă manifesta exact așa cum sunteți.

#reclama7#

Nu mai aveți niciun fel de oprire, niciun fel de prejudecată. Vă spuneți părerile și aveți curajul de a spune chiar lucruri care pot să revoluționeze, care nu e neapărat să producă rebeliuni, dar să aduceți ceva nou, inovator în toată activitatea de la locul de muncă. Să știți că în tot acest demers aveți un sprijin foarte important, acela al colegilor și al camarazilor care vă urmează și sunt de acord cu ideile voastre.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 februarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

#reclama12#
Dragoste si Compatibilitate
#reclama2#
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.