#reclama0#

Horoscop saptamanal 27 Ianuarie-2 Februarie 2020 pentru zodia Fecioara

#reclama10#

Horoscop saptamanal: in perioada 27 ianuarie-2 februarie, nativii Fecioara au probleme atat in casa, cat si cu partenerul de viata

#reclama1#

Sunt mici dispute, certuri, dar până la urmă astrologul ZODIACOOL vede partea bună a situației pentru că este posibil să avem de-a face cu un cuplu care trăiește o dragoste cu năbădăi pentru că din toate aceste tensiuni se poate renaște o foarte mare pasiune.

Din păcate, sunt și alți nativi care sunt îndrăgostiți pasional de cineva și pentru care ceea ce găsesc acasă nu mai e bine, mâncarea prea sărată, banii sunt prea puțini, copiii sunt prea gălăgioși, ușa nu se închide cum trebuie. Motive se găsesc întotdeauna și în orice casă. Nu este un capăt de țară.

#reclama7#

Lucrurile se pot rezolva cu ajutorul unei persoane mai înțelepte, nu părinții, ci este o persoană care reprezintă pentru voi ca și cuplu, dar și pentru voi personal, o persoană cu autoritate intelectuală sau spirituală.  Fie duhovnicul, fie un profesor, un înțelept, poate nașii care vă ajută să ajungeți la o anumită înțelegere a situației, fie să vă împăcați, fie să vă înțelegeți unul pe altul și să terminați, fie să rupeți pisica dacă nu mai merge. De partea cealaltă, pasiunea este atât de mare, încât nu-și mai are rostul continuarea.

#reclama3#

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 februarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

#reclama12#
Dragoste si Compatibilitate
#reclama2#
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.