#reclama0#

Horoscop saptamanal 27 Ianuarie-2 Februarie 2020 pentru zodia Capricorn

#reclama10#

Horoscop saptamanal: nativii Capricorn, in aceasta perioada 27 ianuarie-2 februarie, se orienteaza catre zona banilor munciti si personalitatii

#reclama1#

Există două sintagme care se potrivesc pentru această săptămână: ”Eu sunt” și ”eu am” sau ”al meu”. Ați dori să vă raportați puțin la divinitate, să ieșiți din această zonă materială, să vă retrageți de la problemele financiare, să visați să vă relaxați, dar ele vă acaparează cu totul și cu totul.

Nu strică să aruncați un ochi către partener sau către asociatul dintr-o afacere, către client, către furnizor, dar în primul rând, către partenerul de viață pentru că acolo aveți ocazia să echilibrați balanță, care este atât de orientată către propria persoană și către propriile venituri. Să încercați să faceți din aceste devize ”eu am” sau ”al meu”, să transformați în interesul nostru, ”noi avem” și din divizia ”Eu sunt” să o transformați în ”noi suntem”.

#reclama7#

Să judecați lucrurile împreună cu partenerul, pentru partener, pentru furnizor, pentru client, pentru soț și soție, și în momentul în care vă orientați către partea de vizavi, lucrurile încep să se echilibreze și nu mai aveți atâta forță care să vă obosească de propria persoană și de propriile griji materiale.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 februarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

#reclama12#
Dragoste si Compatibilitate
#reclama2#
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.