Horoscop săptămânal 26 August-1 Septembrie 2019 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămânal: pentru nativii Capricorn începutul toamnei aduce vești bune legate de examene, de o nouă etapă din punct de vedere social în viața lor. Dacă aceste

schimbări au avut loc sau nu mai este cazul, întrucât aveți o vârstă mai înaintată, există posibilitatea ca toate aceste planete, tot acest surplus astral ce vizează sectorul Fecioarei, casa a IX-a, a studiilor, a examenelor, a călătoriilor în străinătate, să aducă în viața Capricornilor revelații, trăiri interioare foarte profunde, întrucât vorbim de Venus-iubire, de Marte, care înseamnă acțiune, de Soare, care este vitalitatea și dă energie acestor planuri și din 29 august și de Mercur-comunicarea.

Loading...

Așadar, majoritatea nativilor Capricorn vor simți că a venit vremea să se exteriorizeze, să pună în practică anumite idei pe care tot le-au evitat în ultima perioadă, fie că acestea vizează partenerul, fie că vizează partea financiară sau profesională, cel mai probabil se vor duce pe cont propriu.

Faza de Luna Nouă amplifică aceste gânduri, prin urmare vorbim de revelații, de vise premonitorii, de o apropiere de divinitate. Posibil nativii Capricorn să aibă niște planuri și să le fie foarte greu să le pună în aplicare, tocmai de aceea să ia calcul ideea de a se centra pe tot ceea ce înseamnă exterior, divinitate sau o persoană mai matură care să le dea niște sfaturi.

Important este faptul că au susținerea Universului pe tot ceea ce își doresc, fie că este vorba de un examen, fie că este vorba de începerea unui curs, a unui loc de muncă. Așadar, nativii Capricorn vor fi la mare căutare, se vor afirma, vor face o impresie bună.

Cu toate acestea, Capricornii se vor simți dezamăgiți pe partea sentimentală, cele două planete mari din semnul vostru, Saturn și Pluton, peste care mai este și acea karmă negativă sau pedeapsa în viață, vine să vă atenționeze cu privire la felul în care vă faceți loc printre oameni.

S-ar putea ca fără să vă dați seama că... călcați, cum se spune, pe cadavre, să deveniți reci, rigizi, foarte focusați pe anumite planuri, în detrimentul iubirii sau familiei, posibil, de ce nu, să fi fost dezamăgiți la acest capitol în ultimele luni și să căutați o relansare printr-un alt mod, fără a-l mai băga de seamă pe cel drag.

Din punct de vedere financiar, între 27 și 29 august există premisa de a intra o sumă în cont, de a face rost de ceva bănuți, iar cu aceștia, cel mai probabil, pe weekend să luați în calcul ideea de a pleca într-o călătorie sau de a participa la un eveniment ce implică cursuri, dezvoltare personală, acolo să întâlniți oameni, posibil chiar să vă și îndrăgostiți.

Dacă sunteți deja implicați într-o relație extraconjugală, aceasta poate acum să vă preseze sau să vă dea speranțe mari de a-i da curs, de a o duce la un alt nivel, de a o oficializa și de aceea nativii Capricorn acum sunt într-o stare de instabilitate emoțională.

Astrologul ZODIACOOL le recomandă cu acest prilej să se centreze mai mult pe ei, să își dea seama ce îi face fericiți și ce nu, să nu dea curs unor provocări doar de dragul de a fi fericiți pe moment, să se uite și în trecut, la ceea ce au construit și să se întrebe dacă se merită, atunci să pună în practică tot ceea ce își doresc.

Este o săptămână cu de toate, mai mult cu evoluție psihică decât cu elemente practice, materiale. Dacă veți pleca pe undeva, gândul vostru va fi totuși la schimbare, întrucât aceasta se vede în următoarea perioadă în viața voastră.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Cocoș este Vestul. Nativii din această zodie trebuie
Soarele se află în semnul zodiacal PEȘTI de la 19 februarie – 20 martie. Este locul de
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Mistreț pe plan profesional: în anul 2019, nativii

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.