Horoscop saptamanal 25 Noiembrie-1 Decembrie 2019 pentru zodia Balanta

Horoscop saptamanal: pentru nativii Balanta, perioada 25 noiembrie-1 decembrie este dedicata familiei, casei.

Aceștia doresc să facă un lucru în casă, să renoveze ceva, să schimbe sau să schimbe chiar locuința. Pe această temă au discuții aprinse cu partenerul de viață sau este posibil ca partenerul de viață să nu fie de acord cu investiția pe care doresc să o facă nativii Balanță, să nu se înțeleagă.

Nativii trebuie să pună niște bani împreună, balanța să fie destul de echilibrată și acest lucru să nu-i convină partenerului sau nativul să pună problema greșit.

Descoperă previziunile pentru Balanță 2020!

În orice caz, este o problemă care la un moment dat se va rezolva fericit. Aceast echilibru între banii mei și banii noștri se va rezolva destul de bine, dar până atunci există niște discuții în contradictoriu.

Luna nouă se așează pe casa a III-a, casa comunicării. Este posibil să primiți niște vești bune, să începeți o corespondență cu cineva și aceasta să fie legată de un nou contract sau pur și simplu nativii Balanță să fie plecați undeva departe și să înceapă o corespondență cu partenerul de viață legată de tot ce va spus până acum, de o eventuală relocare, reîmpărțire a finanțelor. Acestea sunt preocupările săptămânii.

Atenție la o intoxicație sau la retenția de apă. Asta ar fi predispoziția săptămânii, din punct de vedere al sănătății.

Acești nativi pot primi niște bani de la locul de muncă care să vină exact la timp ca să rezolve și problemele, și conflictul cu partenerul de viață.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 06 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.