Horoscop saptamanal 25-31 Mai 2020 pentru zodia Gemeni

Horoscop saptamanal: in intervalul 25-31 mai, astrologul ZODIACOOL atrage atentia nativilor Gemeni asupra unor greseli pe care le pot face in domeniul profesional

Pe de o parte, nativii sunt un pic cam visători. Pe de altă parte, ei sunt impulsivi. Ce poate ieși dintr-o astfel de combinație este lesne de intuit! Deci, încă o dată: atenție la reacții, de preferat să le amânați până veți fi ceva mai obiectivi și detașați. Poate că ar fi mult mai bine să acționați discret. Sau poate este un moment în care această impulsivitate o puteți transforma în spirit de inițiativă, în acțiune propriu-zisă. Doar cu o atitudine foarte combatantă, fără agresivitate, se pot obține rezultate remarcabile.

Primele 2-3 zile ale săptămânii sunt bune pentru investiții. În general, sunt zile în care este bine să vă ocupați de finanțe, aveți o intuiție aparte. În viața romantică, nu se înregistrează lucruri spectaculoase, poate relația a intrat într-o stare de stabilitate. Sau poate a intrat în rutină și are nevoie de un aport de combustibil! În sănătate, există predispoziții la afecțiuni ale zonei stomacului, ochiului stâng, sânilor și sternului.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.