Horoscop săptămânal 23-29 Septembrie 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscopul săptămânal: viața nativilor Scorpioni în intervalul 23-29 septembrie 2019 vedem să aibă parte de tot felul de schimbări de situație. În primul rând, pe data

de 23 septembrie, Soarele intră în casa a XII-a, segment ce se ocupă de partea mai întunecată a lumii. Aici întâlnim problemele cu legea, bolile cronice, spațiile închise, spitale, închisori, de asemenea fricile noastre, legătura cu lumea de dincolo, atât cu partea de întuneric cât și cu partea de lumină.

Tocmai de aceea cei ce au deschidere către partea de spiritualitate în următoarele patru săptămâni vor avea parte de conștientizări, poate vor accepta mai mult dorința de a studia într-un domeniu nou, de a participa la tot felul de cursuri, posibil să fie autodidacți și să aibă parte de foarte multe revelații. Cert este că această categorie de Scorpioni vor fi foarte avantajați.

Loading...

În schimb, majoritatea Scorpionilor sub această influență a planetelor în casa a XII-a, suprapusă peste Luna nouă ce are loc pe data de 28 septembrie, poate să aducă multe nemulțumiri.

Acestea pot fi generate de faptul că partenerul nu se implică în activitățile casnice, în viața copilului, nu mai este la fel de atent cu voi, nu mai comunicați la același nivel sau la aceeași intensitate ca la început.

Pe plan profesional, pot să apară tot felul de nemulțumiri. Acestea pot fi generate de nerespectarea unor termene, a unor condiții, a unui contract. Cert este că toate aceste fluctuații vor fi gestionate cu greu, vor aduce stres, nemulțumire, dorința de detașare, de relaxare, de căutare a echilibrului interior.

Este așadar o săptămână mai mult meditativă, în care astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă centrați mai mult pe voi, să vă ascultați intuiția, să vă faceți timp pentru a sta liniștiți, pentru a ieși poate la o plimbare, doar așa o să vă puneți ordine în gânduri.

Pe partea profesională, vedem ca nativii Scorpion să aibă așteptări foarte mari. Au stabilit tot felul de contracte sau anumite colaborări la sfârșitul lui august, în prima parte a lunii septembrie, iar acum ar dori să le ducă la bun sfârșit.

Există însă posibilitatea ca acele persoane să se răzgândească, fie voi să fiți cei care nu mai doriți sau nu mai sunteți de acord, calculați și vedeți că riscurile sunt prea mari, căutați tot felul de soluții de a ieși din impas, de a vedea ce e mai bine pentru voi.

Ideal totuși ar fi să mai așteptați înainte de a da un răspuns, întrucât în curând Mercur, planeta comunicării, va retrograda în semnul vostru și dacă luați acum decizii pripite, există posibilitatea să vă pară rău.

De asemenea, dacă sunteți implicați în probleme cu legea sau sunteți citați în această perioadă și aveți tendința să omiți adevărul, cel mai probabil în luna noiembrie va trebui să recunoașteți că ați greșit sau că ați încercat să influențați într-un mod mai negativ sau în favoarea voastră acele demersuri.

Tocmai de aceea încercați să fiți corecți, întrucât tot ceea ce faceți acum, mai ales pe partea aceasta de a forța norocul, se va întoarce împotriva voastră.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pe plan afectiv este de a fi mai romantici, mai atenți, de a discuta în mod clar, concis și drept legat de anumite situații ce au apărut în ultimele două săptămâni, cu privire fie la o eventuală investiție, fie la un plan pe care doriți să îl duceți la bun sfârșit cu partenerul.

Cert este că toate aceste discuții din această perioadă sunt mai mult pentru a testa mintea partenerului, nu duc la ceva concret. În schimb, îl analizați și vedeți care sunt perspectivele acestuia față de voi și tocmai de aceea, analizând lucrurile în plan concret, veți lua după luna noiembrie anumite decizii.

Dacă sunteți la începutul unei relații, cel mai probabil această săptămână poate fi mai stresantă, întrucât fie partenerul nu dă semne, fie voi sunteți prea plictisiți, prea obosiți și nu aveți chef să răspundeți la ceea ce vi se cere și se poate ajunge și la anumite conflicte în weekend.

Important este să aveți răbdare și să căutați mai mult de sufletul vostru.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Soarele se află în semnul zodiacal BERBEC de la 21 Martie până la 20 Aprilie. Este locul de
Previziuni pentru Tigru, zodiac chinezesc 2019, pentru domeniul financiar: Dacă la capitolul
Soarele se află în semnul zodiacal CAPRICORN de la 23 decembrie – 20 ianuarie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.