Horoscop săptămânal 23-29 Septembrie 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscopul săptămânal: viața nativilor Scorpioni în intervalul 23-29 septembrie 2019 vedem să aibă parte de tot felul de schimbări de situație. În primul rând, pe data

de 23 septembrie, Soarele intră în casa a XII-a, segment ce se ocupă de partea mai întunecată a lumii. Aici întâlnim problemele cu legea, bolile cronice, spațiile închise, spitale, închisori, de asemenea fricile noastre, legătura cu lumea de dincolo, atât cu partea de întuneric cât și cu partea de lumină.

Tocmai de aceea cei ce au deschidere către partea de spiritualitate în următoarele patru săptămâni vor avea parte de conștientizări, poate vor accepta mai mult dorința de a studia într-un domeniu nou, de a participa la tot felul de cursuri, posibil să fie autodidacți și să aibă parte de foarte multe revelații. Cert este că această categorie de Scorpioni vor fi foarte avantajați.

În schimb, majoritatea Scorpionilor sub această influență a planetelor în casa a XII-a, suprapusă peste Luna nouă ce are loc pe data de 28 septembrie, poate să aducă multe nemulțumiri.

Acestea pot fi generate de faptul că partenerul nu se implică în activitățile casnice, în viața copilului, nu mai este la fel de atent cu voi, nu mai comunicați la același nivel sau la aceeași intensitate ca la început.

Pe plan profesional, pot să apară tot felul de nemulțumiri. Acestea pot fi generate de nerespectarea unor termene, a unor condiții, a unui contract. Cert este că toate aceste fluctuații vor fi gestionate cu greu, vor aduce stres, nemulțumire, dorința de detașare, de relaxare, de căutare a echilibrului interior.

Este așadar o săptămână mai mult meditativă, în care astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă centrați mai mult pe voi, să vă ascultați intuiția, să vă faceți timp pentru a sta liniștiți, pentru a ieși poate la o plimbare, doar așa o să vă puneți ordine în gânduri.

Pe partea profesională, vedem ca nativii Scorpion să aibă așteptări foarte mari. Au stabilit tot felul de contracte sau anumite colaborări la sfârșitul lui august, în prima parte a lunii septembrie, iar acum ar dori să le ducă la bun sfârșit.

Există însă posibilitatea ca acele persoane să se răzgândească, fie voi să fiți cei care nu mai doriți sau nu mai sunteți de acord, calculați și vedeți că riscurile sunt prea mari, căutați tot felul de soluții de a ieși din impas, de a vedea ce e mai bine pentru voi.

Ideal totuși ar fi să mai așteptați înainte de a da un răspuns, întrucât în curând Mercur, planeta comunicării, va retrograda în semnul vostru și dacă luați acum decizii pripite, există posibilitatea să vă pară rău.

De asemenea, dacă sunteți implicați în probleme cu legea sau sunteți citați în această perioadă și aveți tendința să omiți adevărul, cel mai probabil în luna noiembrie va trebui să recunoașteți că ați greșit sau că ați încercat să influențați într-un mod mai negativ sau în favoarea voastră acele demersuri.

Tocmai de aceea încercați să fiți corecți, întrucât tot ceea ce faceți acum, mai ales pe partea aceasta de a forța norocul, se va întoarce împotriva voastră.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pe plan afectiv este de a fi mai romantici, mai atenți, de a discuta în mod clar, concis și drept legat de anumite situații ce au apărut în ultimele două săptămâni, cu privire fie la o eventuală investiție, fie la un plan pe care doriți să îl duceți la bun sfârșit cu partenerul.

Cert este că toate aceste discuții din această perioadă sunt mai mult pentru a testa mintea partenerului, nu duc la ceva concret. În schimb, îl analizați și vedeți care sunt perspectivele acestuia față de voi și tocmai de aceea, analizând lucrurile în plan concret, veți lua după luna noiembrie anumite decizii.

Dacă sunteți la începutul unei relații, cel mai probabil această săptămână poate fi mai stresantă, întrucât fie partenerul nu dă semne, fie voi sunteți prea plictisiți, prea obosiți și nu aveți chef să răspundeți la ceea ce vi se cere și se poate ajunge și la anumite conflicte în weekend.

Important este să aveți răbdare și să căutați mai mult de sufletul vostru.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 02 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!