Horoscop săptămânal 23-29 Septembrie 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămânal: pentru nativii Gemeni intervalul 23-29 septembrie 2019 aduce foarte multe schimbări în sensul pozitiv. În primul rând, pe data de 23 septembrie

Soarele intră semnul Balanță, un semn ce vă este armonic, vă aduce mai multă creativitate, imaginație, simț de observație, deschidere către comunicare, interacțiune cu cei din jur și poate chiar și romantism.

Tot Soarele va fi implicat și pe data de 28 septembrie în faza de Lună Nouă, când cele două luminare, Soarele și Luna, se vor suprapune unul peste celălalt în jurul orei 21:20 în semnul Balanței, pe casa iubirii.

De fapt, tot ceea ce veți începe să gândiți, să manifestați, să exteriorizați încă de pe data de 23 septembrie în raport cu partenerul, cu rudele, cu copiii până pe 28 septembrie ar trebui să ducă la ceva benefic, ceva care să vă confirme faptul că alegerile voastre din punct de vedere afectiv, încă de la finele anului trecut până în momentul de față, sunt benefice.

La mijloc este și Jupiter, planeta ce este plasată în casa căsătoriei. Jupiter face aspecte benefice cu Venus, așa că dreptatea voastră poate fi și dreptatea celor din jur, partenerul dacă o să vă asculte, o să adere și el la ideile voastre, la credințele voastre, o să vă dea dreptate.

Este important să exteriorizați aceste trăiri, întrucât dacă le țineți în voi și le veți amplifica de la o zi la alta, se poate ajunge la finalul acestui interval, între 27 și 28 septembrie, să răbufniți și să fiți foarte certăreți, foarte direcți, irascibili.

Este posibil chiar să luați în calcul ideea de ruptură a unei relații, pe fondul unor neînțelegeri, a unor detalii ce au în fond lipsa timpului petrecut împreună, banii care nu sunt la comun sau neimplicarea partenerului în viața copilului, amânarea unor proiecte pe care le-ați decis de foarte mult timp. Aici putem include chiar dorința de a achiziționa un imobil, de a rezolva o problemă ce ține de familie, de cămin, de dezbaterea unei moșteniri.

Sunt așadar foarte multe nemulțumiri, numai că voi ați ales în ultima perioadă să le digerați numai acolo în suflețelul vostru și acum a venit momentul să spuneți adevărul și să atrageți atenția asupra a tot ceea ce simțiți.

Important este totuși să cereți și părerea celui din jur sau să nu mai fiți voi chiar atât de radicali și să luați decizii fără a vă consulta cu celălalt, întrucât prin aceste gesturi dați dovadă că vă descurcați, că sunteți independenți, hotărâți, dar nimeni nu ia în calcul și ideea că faceți aceste gesturi tocmai pentru că ați cerut la un moment dat ajutor, ajutor pe care nu l-ați primit și de aceea ați devenit așa de indiferenți.

Mercur, care simbolizează comunicarea, guvernatorul vostru, se află în semnul acesta al Balanței, pe casa iubirii și a discuțiilor, așa că vă ajută, vă susține, important este ca totul să plece de la voi, să discutați mai mult.

În această săptămână mai vedem să existe posibilitatea de a intra în posesia unei sume de bani, cel mai probabil între 23 și 24 septembrie.

Cu aceste resurse financiare în surplus, undeva între 24 și 26 septembrie există posibilitatea fie de a plăti niște rate, niște facturi, tot felul de restanțe pe care le-ați adunat, fie, de ce nu, chiar să luați în calcul ideea de a investi bani pentru copii, studii, fie pe susținerea unor examene, fie poate chiar voi să luați în calcul ideea de a vă înscrie la niște cursuri pentru a obține niște acte.

În weekend, gândurile voastre, chiar dacă sunt focusate pe tot ceea ce înseamnă iubire și pe dorința de a primi afecțiune, se îndreaptă și spre partea de muncă, întrucât de acolo sunt foarte multe neplăceri și, de fapt, stresul generat de la locul de muncă a condus la acele stări de irascibilitate între voi și partener, între voi și cei din jurul vostru.

Încercați pe cât posibil să vedeți unde greșiți, este la mijloc de fapt o neînțelegere, iar dacă ați ajuns să nu mai suportați aceste stări, aceste trăiri, ideal ar fi ca începând cu săptămâna viitoare, după un 30 septembrie, când Pluton revine la mers direct, să luați și inițiativă, pentru că toate aceste nemulțumiri vor activa probleme de sănătate, iar în final pot să aducă dezechilibre majore, mai ales pe sistemul hormonal, având aici tiroida ca punct de reper.

Pe partea de tiroidă se pot acumula toate aceste neplăceri, întrucât nu le verbalizați, nu le duceți la bun sfârșit, așa că este o săptămână bună.

Dacă comunicați, cereți opinii, vă exteriorizați, nu țineți în sufletul vostru toate nemulțumirile generate. Dacă nu, undeva pe săptămâna viitoare va trebui să se taie răul de la rădăcină, tocmai pentru a începe ceva nou.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.