Horoscop săptămânal 22-28 Iulie 2019 pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal: pentru nativii Leu intervalul 22-28 Iulie 2019 aduce în prima parte a acestei săptămâni poziționarea într-o conjunctură extrem de tensionată. Aceasta

poate să implice neplăceri la locul de muncă, posibilitatea amânării unui zbor, a unei călătorii, a semnării unui contract. Totul se datorează conjuncției între Mercur retrograd și Soare, ce are loc pe segmentul casei a XII-a, iar toate aceste vești de nemulțumire vin să îi facă pe Lei să își dea seama că au luat anumite decizii pripite în ultimele trei luni.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că trebuie să schimbați radical modalitatea de abordare a celor din jur și, de ce nu, să începeți să vă puneți pe primul plan.

Neplăceri pot apărea și pe partea sănătății, întrucât există riscul de a vă confrunta cu depresii, dureri ale sistemului digestiv, probleme stomatologice. Numitorul comun al acestor probleme poate să fie în mod special stresul și nemulțumirea afectivă.

Venus, planeta dragostei, în tot acest interval este plasat în opoziție cu Pluton și vorbește de un restart pe partea afectivă. Cel mai probabil partenerul poate lua anumite decizii legate fie de muncă, fie de o investiție, fie de plecarea în vizită la rudele sale sau ajutorarea unui prieten fără să vă ceară acordul, iar faptul că voi veți auzi vă poate destabiliza.

Un alt element important al acestei perioade este intrarea Soarelui în semnul Leu, în domiciliul vostru, pe data de 23 Iulie. Din această poziție, alături de Marte, guvernatorul acțiunii, al vieții, vă va aduce noi perspective asupra acțiunilor pe care le veți desfășura în următoarele patru săptămâni, în mod special cu privire la locul de muncă.

Soarele abia intrat în Leu va face cuadratură la Uranus și vă va oferi o altă perspectivă asupra colegilor, asupra șefilor, asupra jobului. Veți simți că este necesar ca în următoarele două-trei luni să munciți mai mult, poate chiar să vă detașați de activitatea pe care o prestați acum, să studiați, să deveniți mai buni, iar dacă vi s-au încălcat anumite drepturi, norme, principii la locul de muncă, nu vi s-au dat banii, începând cu 1 August există posibilitatea de a chema în instanță acele persoane.

O săptămână cu de toate, care îi va ajuta pe nativii Leu să se reconfigureze în starea lor de bine. Recomandarea astrologului ZODIACOOL este să vă apropiați mai mult de sufletul vostru, de liniștea interioară, în găsirea unor soluții pentru a ieși din acea plafonare profesională.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 11 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.