Horoscop saptamanal 22 - 28 Februarie 2021 pentru zodia Varsator

Horoscop saptamanal: in perioada 22-28 Februarie, nativii Varsator au o viata romantica ceva mai interesanta decat activitatile dedicate societatii si zonei financiare

Credința voastră este extrem de profundă. Și pentru că este așa, personalitatea se poate manifesta în lumea materială cu toată forța. Cu toate acestea este posibil să încercați să vă impuneți un pic cam prea apăsător pentru cei din jur.

Viața profesională este în armonie cu viața de familie ceea ce mai rar se întâmplă. Reușiți să fiți împăcați cu toată lumea deși pentru asta vă sacrificați ceva timp și energie.

Banii vin dintr-o activitate foarte stresantă. Munciți din greu. Ați fost foarte creativi și acum este timpul să puneți creația pe picioare cu acea muncă plictisitoare de finisare.

Viața romantică este ceva mai interesantă decât activitățile dedicate societății și zonei financiare! Deși săptămâna nu este una foarte bună pentru cupluri, Venus și cu Marte aflându-se într-un aspect tensionat, totuși voi vă trăiți clipele alături de persoana iubită într-o dispoziție jovială propunându-i acesteia tot felul de planuri, activități una mai interesantă ca alta.

Din punct de vedere al sănătății starea de energie pe care o aveți în plan fizic vă conduce la niște excese care pot avea repercursiuni asupra corpului. Deci nu va aventurați!

Pentru că se apropie mărțișorul, pe site-ul zodiacool.ro puteți găsi tot felul de talismane, amulete, obiecte extrem de tentante pe care le puteți oferi spre bucuria persoanei iubite.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 22-28 Februarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Vărsător

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 03 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!