Horoscop saptamanal 22 - 28 Februarie 2021 pentru zodia Berbec

Horoscop saptamanal: in perioada 22-28 Februarie, nativii Berbec au in prim plan interesul pentru activitatile de grup

Pentru nativii Berbec poate fi o perioadă în care interesul pentru activitățile de grup sunt pe primul plan. Fie că este vorba de grupul de prieteni, fie că ne referim la o anumită organizație la care ați aderat, interesul pentru acestea vă poate da viața peste cap.

Profesional sunt chestiuni foarte importante, responsabilitățile voastre vizează chestiuni mai puțin cunoscute publicului larg. Vi se cere implicare totală și pentru acest lucru sunteți rasplătiți financiar.

Banii vin din activitatea profesională și vin în salturi. În această săptămână puteți avea o surpriză plăcută. Dar și aici, această implicare exagerată în activități cu prietenii poate fi păguboasă din tot felul de motive.

Despre viața romantică nu se pot spune lucruri pentru că nu există niciun fel de aspect referitor la acest domeniu. Sunteți mai mult implicați în relația cu prietenii și acesta poate fi un motiv de tensiune în cuplu.

Sănătatea poate să vă dea bătăi de cap din cauza unor afecțiuni ale inimii.

Pentru că se apropie mărțișorul, pe site-ul zodiacool.ro puteți găsi tot felul de talismane, amulete, obiecte extrem de tentante pe care le puteți oferi spre bucuria persoanei iubite.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 22-28 Februarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Berbec

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 07 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!