HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22-28 Aprilie 2019 pentru zodia Pești

Horoscop săptămânal: chiar dacă se apropie Paștele, nativii Pești mai au multe lucruri de rezolvat la locul de muncă. Astfel, începând de Luni, vă vedem

să discutați cu șeful despre un proiect nou, să vi se ofere unele responsabilități în plus, care să vă poată avantaja pe parcurs în carieră.

Dacă sunteți pe cont propriu, între 22-24 Aprilie veți avea șansa să vă întâlniți cu persoane noi, care să vă propună o colaborare, o afacere etc., ceea ce este un succes, întrucât veți mai achita din datoriile acumulate în timp.

Pe partea de familie, vă nemulțumește faptul că alții pot vorbi în locul vostru. Neptun în cuadratură cu Marte aduce stare de nervozitate, dispute cu rudele, probleme de rezolvat în cămin din cauza instalației/ electrocasnicelor etc.
Dacă aveți de vândut un produs/bun/imobil, între 24-26 Aprilie există șansa efectuării acestei tranzacții.

Loading...

Retrogradarea lui Pluton din 24 Aprilie nu este o noutate pentru voi, această planetă din 2007 tot reia această mișcare, numai că de astă dată contextul este extrem de alunecos, întrucât la mijloc se află Saturn și Nodul Sud, care predispun la ieșirea la suprafață a unor probleme de socializare pe care, evident, le aveți în caracter. Astrologul ZODIACOOL recomandă prudență.

Există șansa să vă certați cu unii prieteni/rude și aceștia să vă reproșeze faptul că sunteți doar pentru voi, că nu vă interesează de cei din jur. Ceea ce din exterior poate să reprezinte un adevăr, în interiorul vostru nu este chiar așa, veți ajunge la aceste concluzii abia în Decembrie 2019.

Capitolul afectiv este foarte bine aspectat, nativii Pești vor face complimente, vor lua cadouri pentru copii/partener, cel mai probabil veți fi zodia cea mai avantajată pe partea de iubire în această săptămână.
Cei singuri sunt predispuși să întâlnească persoane noi.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Soarele se află în semnul zodiacal CAPRICORN de la 23 decembrie – 20 ianuarie. Este locul de
Cu data nașterii afli răspunsul la întrebarea Ce zodie sunt?, în zodiacul european. Rapid și
Descoperă cu cine te potrivești cel mai bine dacă ai numărul KUA 2, 5 sau 8 și ești fidel,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.