Horoscop săptămânal 21-27 Octombrie 2019 pentru zodia Rac

Horoscop săptămânal: pentru nativii Rac, această săptămână aduce punerea în practică a ideilor, proiectelor de care am vorbit în ultimele două-trei săptămâni.

Totuși, mai sunt nativi Rac care în continuare rămân foarte ancorați în trecut, în aceleași principii, în același mod de a cheltui banii sau în anumite relații care nu funcționează. Pentru aceștia, Universul acționează acum prin diferite pârghii, le ia cam totul, fie că vorbim în acest caz de bani, persoane dragi, fie că apar tot felul de secrete despre colegi, șef, copii, prin tot felul de situații. De fapt, acum considerați că sunteți la mâna Universului.

Facem ca toti Racii!! Pentru ca a aparut Horoscop 2020 Rac

Tocmai de aceea perioada actuală vorbește în mod clar de o schimbare a principiilor de viață, de deschiderea mai mult spre partea de spiritualitate și, de asemenea, de înțelegerea faptului că nu putem să controlăm lucrurile din viața noastră, ci mai degrabă să fim spectatori.

În schimb, putem să schimbăm perspectiva acelor situații și să ne adaptăm mult mai ușor la ceea ce vine spre noi, să vedem în perspectivă ce avem de câștigat din acele perioade de tranziție prin care în momentul de față treceți.

Între 21 și 23 octombrie, vedem ca mulți nativi Rac să aibă parte de o relansare din punct de vedere financiar, poate mai aveți niște bani dați cu împrumut și aceștia revin înapoi la dumneavoastră. Posibil, de asemenea, să vindeți ceva ce aveți de dat încă din aprilie-mai anul acesta.

Dacă sunteți într-un proces de divorț, în această perioadă poate să se pronunțe o sentință, să ajungeți să împărțiți bunurile și de acolo să vină acest surplus financiar sau avantaj material.

Totuși, din 23 octombrie Soarele intră în casa iubirii și a copiilor. Aici vor fi mai multe variante, fiecare nativ va primi în următoarea lună, de la Univers, exact ce este necesar în funcție de ce este dat în destin, pentru că vorbim în cazul nativilor Rac de aceea karma ce se află în sectorul lor astral.

Cei ce sunt singuri trebuie să înțeleagă de ce se află în situația asta, unde greșesc în relații, poate sunt dependenți, geloși, prea posesivi sau zgârciți, și trebuie să își schimbe percepția și să înțeleagă de ce se confruntă cu acele lucruri, de unde din copilărie se răsfrâng aceste situații. Pentru cei singuri apar persoane noi, cel mai probabil weekendul aduce situațiile favorabile.

Pentru cei ce sunt în relații și își doresc trece la un alt nivel, acum vorbim de posibilitatea de a lua în calcul ideea de oficializare, bine lucrurile nu apar de la sine, Soarele, toată perioada, din 24 octombrie și până pe 28 octombrie, va fi în opoziție cu Uranus, planeta schimbărilor neașteptate, deci veți veni cu aceste idei de a trece la un alt nivel în momentul în care vi se va spune că pierdeți acea persoană dragă.

De asemenea, vorbim de posibilitatea de a aduce pe lume/ de a apărea un copil în situații neașteptate, posibil într-o relație extraconjugală.

Dacă sunteți de foarte mult într-o relație și considerați că este plafonată, nu mai funcționează, nu mai este același sentiment al iubirii, al pasiunii, al respectului unul față de celălalt și ați avut foarte multe tentative de ruptură, începând cu 23 octombrie veți fi mai hotărâți ca niciodată să puneți punct acelei situații.

În viața multor nativi Rac lucrurile nu funcționează din punct de vedere profesional și financiar, tocmai pentru că ei sunt plafonați în anumite relații și acela este nivelul. De aceea,în moment în care veți fi pregătiți să renunțați la tot și să lăsați divinitatea să lucreze prin voi și prin oamenii noi care vor veni în viața voastră, atunci veți trece și la fapte.

Pe partea de sănătate, apar insomnii, probleme ale sistemului circulator și digestiv, ficatului și stomacului. Legat de partea cu locul de muncă vă spuneam de acele noi oferte. Dacă în viața multor nativi Rac apar resurse noi financiare, vedem ca în curând să puneți în practică o afacere, să dezvoltați un lucru pe cont propriu sau la comun cu cineva drag inimii voastre.

Da mai departe la toti Racii!! Horoscop 2020 Rac

Vedem mult risc, multe frici, posibil că vă este greu să mai aveți încredere în cineva în momentul în care ați fost dezamăgit de atâtea ori.

Uranus în opoziție cu Soarele, în această săptămână, vă va încerca încrederea în propria persoană. De fapt, nici în voi nu veți mai avea încredere, dar lucrurile se vor schimba în momentul în care veți lăsa intuiția să funcționeze.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 18 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!