Horoscop săptămânal 21-27 Octombrie 2019 pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal: săptămâna 21-27 octombrie 2019, pentru nativii Leu aduce, în primul rând, schimbarea situației financiare.

Luna tranzitează atât în semnul vostru astral, cât și segmentul rezervat sferei financiare. Între 21 și 23 octombrie veți avea parte de vești bune legate de partea imobilizării pe tot ceea ce înseamnă noi colaborări, contracte, finanțarea în cazul unui proiect, obțineți niște bani ce au fost dați cu împrumut în ultima perioadă, poate se vinde un bun ce doriți a-l îndepărta din viața voastă și faceți rost de un surplus financiar pentru a vă schimba perspectivele din punct de vedere al investiției într-o afacere.

!!!NOU !!A aparut Horoscop 2020 Leu

Dacă sunteți deja pe cont propriu, atunci această săptămână vorbește de reorganizări în cadrul firmei, fie că vreți să mai angajați personal, fie că este nevoie de a vă impune în unele treburi administrative, se discută, se analizează, se iau decizii, aflați lucruri ce nu sunt conforme cu anumite norme.

Ar fi bine totuși să fiți atenți, între 23 și 24 octombrie, și la eventualele controale ale instituțiilor de stat, întrucât există această atenționare. Apoi Soarele, din 23 octombrie, pentru următoarele patru săptămâni, în viața nativilor Leu va aduce o reluare a unor discuții cu membrii familiei.

Dacă locuiți la comun cu aceștia, în următoarea perioadă veți avea niște divergențe de la faptul că încearcă să își impună părerea în ceea ce vizează partea de muncă, fie de la școala voastră, fie poate vi se face morală.

Dacă sunteți părinții și aveți copii, atunci puteți să aflați despre ei tot felul de vești, fie că sunt implicați în anumite grupuri, fie că cheltuie banii pe ceea ce nu le trebuie, pe anumite dependențe sau ieșiri în oraș, ce nu le sunt în avantajul lor, vor fi discuții. Acestea sunt special influențate de opoziția dintre Soare și Uranus în retrogradare, de pe segmentul carieră și familie.

Dacă deja sunt probleme cu membrii familiei încă din martie-aprilie 2019, atunci acestea vor escalada, întrucât vi se va cere cont de ceea ce ați promis și nu ați ajuns la bun sfârșit. Nici nu prea erau cum să se îndeplinească acele cerințe, deoarece această perioadă a lui 2019 a fost mai mult psihologică din punctul acesta de vedere.

Cert este că Marte, din segmentul rezervat discuțiilor și călătoriilor, în această săptămână vă face mai nervoși, agitați, irascibili. Dacă plecați la drum pe distanțe lungi, ar trebui să fiți mai precauți, nu încălcați normele de circulație. Dacă vi se propune un contract, o colaborare, ideal ar fi să vă gândiți de mai multe ori, întrucât acum sunteți foarte tensionați, stresați de lipsa banilor sau de o situație ce se impune, și ați putea lua o decizie pripită.

Pe partea sentimentală, în viața nativilor Leu în această săptămână vedem să fie armonie. De asemenea, în weekend există posibilitatea de a participa la un eveniment, de a primi o veste legată poate de familie, mai apare un membru sau poate partenerul vine cu ideea de a vă muta locuința în altă localitate, într-un alt oraș sau aveți parte de oaspeți.

!!! Intra si distribuie pentru toti prietenii din zodia Leu: Horoscop 2020 Leu

Important este că veți fi iubiți, veți simți că sunteți apreciați, vi se fac complimente. Nu sunt stările pe care chiar le așteptați, dar este mult mai bine decât în săptămânile precedente.

Pe partea de sănătate, se menține în continuare atenționare pe zona pielii și pe sistemul osos. Dacă aveți probleme pe aceste segmente, atunci ar trebui să identificați care este cauza spirituală, ce stres si nemulțumire generată de la locul de muncă cauzează aceste probleme. Încercați să faceți pace cu voi, acolo se găsește soluția acestor probleme.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 18 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!