Horoscop săptămânal 19-25 August 2019 pentru zodia Vărsător

Horoscop săptămânal: cele mai bune vești ale acestei săptămâni vin pentru nativii Vărsător, de aceea recomandarea astrologului ZODIACOOL este să vă centrați pe instinct,

pe dorința voastră de a vă distra, de a vă bucura de tot ce vă oferă Universul, întrucât Marte acționează, alături de Venus, frumosul, luxul, norocul din 21 august, în casa banilor veniți de la alții, în casa misterelor, a detașării și a secretelor, alături de care va mai fi și Soarele din 23 august.

Așadar, iarăși nativii Vărsător vor avea aproximativ patru săptămâni în care toată energia astrală va fi plasată pe semne de pământ, adică pe mobilizare, pe disciplină, pe rigoare, ceea ce a început să-i călească pe acești nativi, mai mult decât atât, îi va mobiliza să facă rost de bani, să își îmbunătățească situația financiară pe care o au sau, dacă au datorii, să încerce să le achite, să facă astfel încât să rezolve tot ceea ce este complex.

În prima parte a săptămânii, între 19 și 21 august, nativii Vărsător se vor îndrepta către anumite persoane dragi, prieteni, frați, pentru a-i ajuta. Dacă aceste persoane au nevoie de voi, veți fi puși în situația de a face anumite deplasări, de a semna niște acte, de stat pe la cozi, tocmai pentru a rezolva problemele acestora.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL este de a încerca să vedeți dacă vă este de folos, să nu vă mai asumați chiar atât de multe responsabilități dacă nu aveți ceva de câștigat, să nu pierdeți timpul și să mai învățați să spuneți și nu.

Între 21 și 23 august este rost de achiziții, chiar de vânzări. Dacă doriți să renovați ceva prin casă, este momentul propice și, cel mai probabil, asta se va și întâmpla pe la începutul săptămânii viitoare.

Dacă vreți să vă detașați de rude, de partener, poate prin a da divorț, prin a vă muta în altă țară, într-un alt oraș, alt cartier, acesta este momentul vostru.

Veți avea unele cheltuieli de suportat, veți fi cu moralul la pământ, întrucât planetele acestea pe casa a VIII-a nu sunt chiar așa ușor de suportat, la care se mai adaugă și doi malefici pe case de psihic, așa că este momentul vostru, cea mai grea perioadă din 2019, întrucât chiar Universul nu mai are răbdare cu voi și vă pune la treabă, iar rezultatele garantat se vor vedea până în jur de 3 decembrie 2019.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 11 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.