Horoscop săptămânal 19-25 August 2019 pentru zodia Vărsător

Horoscop săptămânal: cele mai bune vești ale acestei săptămâni vin pentru nativii Vărsător, de aceea recomandarea astrologului ZODIACOOL este să vă centrați pe instinct,

pe dorința voastră de a vă distra, de a vă bucura de tot ce vă oferă Universul, întrucât Marte acționează, alături de Venus, frumosul, luxul, norocul din 21 august, în casa banilor veniți de la alții, în casa misterelor, a detașării și a secretelor, alături de care va mai fi și Soarele din 23 august.

Așadar, iarăși nativii Vărsător vor avea aproximativ patru săptămâni în care toată energia astrală va fi plasată pe semne de pământ, adică pe mobilizare, pe disciplină, pe rigoare, ceea ce a început să-i călească pe acești nativi, mai mult decât atât, îi va mobiliza să facă rost de bani, să își îmbunătățească situația financiară pe care o au sau, dacă au datorii, să încerce să le achite, să facă astfel încât să rezolve tot ceea ce este complex.

Loading...

În prima parte a săptămânii, între 19 și 21 august, nativii Vărsător se vor îndrepta către anumite persoane dragi, prieteni, frați, pentru a-i ajuta. Dacă aceste persoane au nevoie de voi, veți fi puși în situația de a face anumite deplasări, de a semna niște acte, de stat pe la cozi, tocmai pentru a rezolva problemele acestora.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL este de a încerca să vedeți dacă vă este de folos, să nu vă mai asumați chiar atât de multe responsabilități dacă nu aveți ceva de câștigat, să nu pierdeți timpul și să mai învățați să spuneți și nu.

Între 21 și 23 august este rost de achiziții, chiar de vânzări. Dacă doriți să renovați ceva prin casă, este momentul propice și, cel mai probabil, asta se va și întâmpla pe la începutul săptămânii viitoare.

Dacă vreți să vă detașați de rude, de partener, poate prin a da divorț, prin a vă muta în altă țară, într-un alt oraș, alt cartier, acesta este momentul vostru.

Veți avea unele cheltuieli de suportat, veți fi cu moralul la pământ, întrucât planetele acestea pe casa a VIII-a nu sunt chiar așa ușor de suportat, la care se mai adaugă și doi malefici pe case de psihic, așa că este momentul vostru, cea mai grea perioadă din 2019, întrucât chiar Universul nu mai are răbdare cu voi și vă pune la treabă, iar rezultatele garantat se vor vedea până în jur de 3 decembrie 2019.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru zodia Mistreț: ani: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019. Nativii
Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii Iepure din zodiac chinezesc, cum stau
Previziuni pentru Tigru, zodiac chinezesc 2019, pentru domeniul financiar: Dacă la capitolul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.