Horoscop săptămânal 19-25 August 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscopul săptămânal: nativii Scorpion între 19 și 21 august 2019 se vor focusa foarte mult pe carieră. Mai mult decât atât, Venus încă este alături de Soare în casa aceasta

a profesiei. Acești nativi pot să facă o impresie bună șefilor, pot să iasă în evidență printr-un contract pe care doresc să îl semneze, pot să stabilească legături noi din punct de vedere profesional.

Dacă au de susținut un interviu, vor fi la cote maxime, vor avea parte de multă imaginație, încredere în forțele proprii. Mai mult decât atât, și Luna tranzitează casa muncii între 19 și 21 august, așa că îi susține.

Dacă acești nativi în ultimele două, trei săptămâni au suportat o problemă medicală generată de locul de muncă, atunci posibil ca nativii Scorpion să își ceară drepturile, posibil chiar să amenințe cu chemarea în instanță a acelui angajator.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru acești nativi Scorpion este să încerce pe cât posibil să devină mai buni, fie prin ceea ce fac și unde de fapt își prestează munca în momentul de față, fie dacă nu să caute noi mijloace, noi oportunități, întrucât Universul îi avantajează pentru a se reinventa, poate chiar pentru a stabili noi legături sociale.

Acum, după 21 august, Venus, planeta dragostei, intră în casa distracției, a prietenilor, a ajutorului divin. La scurt timp, pe 23 august, intră și Soarele tot în semnul Fecioară și îi ajută pe acești Scorpioni să se bucure mai mult de viață, de iubire, de pasiune.

Mai mult decât atât, între 21 și 23 august Luna se suprapune pe casa căsătoriilor, asocierilor și de aceea nativii Scorpion vor avea motive de distracție. Posibil să se îndrăgostească, să plece într-o vacanță și acolo să își dea seama că ale lor concepții despre viață sunt eronate, că ar trebui să schimbe ceva în gândirea pe care o manifestă față de ceilalți.

Așadar, nativii Scorpion în următoarea perioadă vor avea parte de revelații, vor vedea ce i-ar reprezenta pe ei pe termen lung, ce ar trebui să mai schimbe în viața lor și posibil, de ce nu, dacă sunt singuri, să se îndrăgostească.

Cei care au deja o relație de termen lung pot în această perioadă să afle vestea că vor deveni părinți, posibil chiar să ia în calcul ideea de oficializare a relației. Printre persoanele dragi, și aici ne referim în special la prieteni, nativii Scorpion pot să afle că aceștia au sentimente față de ei, aici mă refer chiar la persoane de sex opus, care le fac nativilor Scorpion complimente.

Pe weekend există totuși predispoziția de a exagera și când vorbim de aceste exagerări, vorbim de dependențe, de a ieși în evidență prin caracter, de a-i obosi poate pe ceilalți dacă participați la un eveniment, așa că cel mai bine ar fi să căutați echilibru în ceea ce manifestați în raport cu cei din jur.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 08 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.