Horoscop săptămânal 19-25 August 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămânal: nativii Gemeni între 19 și 21 august se vor focusa pe relațiile sociale. Cel mai probabil o persoană dragă, un prieten, o rudă mai îndepărtată are nevoie

de ajutorul vostru. Voi ați mai încercat să rezolvați problemele acelei persoane, din cauza aceasta, cel mai probabil, vă veți gândi de două trei ori înainte să acționați.

Aș zice totuși că la mijloc este un interes din partea acelei persoane, posibil la un moment dat, în prima parte a anului, să fi împrumutat o sumă de bani acelei persoane și acum să trageți speranțe că veți lua ceea ce este al vostru. Aș zice că nu sunt astfel de premise în momentul de față, dar ideal ar fi să vă mai spuneți și voi punctul de vedere.

Pe 21 august Venus, planeta iubirii, intră în casa a IV-a, a familiei, a căminului, a relațiilor carmice moștenite de la rude, și de aceea aș vedea să apară în viața voastră dorința de a lua ceea ceea ce vă aparține. Aici vorbim posibil de o moștenire sau de decizia de a spune părințiilor ceea ce nu mai suportați, să îi confruntați, să spuneți de fapt care sunt planurile voastre și, de ce nu, să nu mai ascultați chiar atât de mult de părerile lor.

În altă ordine de idei, nativii Gemeni vor avea tendința de a se apuca de renovat, de a căuta tot felul de mijloace prin care să fie eficienți, buni în ceea ce fac și chiar le va merge, întrucât din 23 august acest Venus alături de Marte, ce se află deja în semnul Fecioară, îi va propulsa, îi va ajuta.

Dacă doriți să achiziționați o locuință, o mașină, ceva care să fie pe termen lung, această perioadă este cea mai favorabilă. Mai mult decât atât, undeva la sfârșitul săptămânii viitoare, când va avea loc faza de Lună Nouă în această casă a familiilor, a investiției, se va concretiza tot ceea ce puneți acum la cale.

De aceea este un moment propice să vă sfătuiți cu partenerul, să cereți o părere, să îl implicați și pe el în activitățile financiare și casnice, întrucât aveți tendința de a fi voi pe cont propriu, de a duce toată responsabilitatea, iar în scurt timp, cam într-un an de zile de acum încolo, o să vă pare rău, întrucât o să suportați consecințele.

De aceea recomandarea astrologului ZODIACOOL ar fi ca tot ceea ce doriți să manifestați acum în viața de zi cu zi să-l implice și pe cel drag de lângă voi.

Între 21 și 23 august, Luna tranzitează casa sănătății, a bolilor, a nemulțumirilor generate de locul de muncă. Așa că, Gemenii pot să fie mai afectați de o decizie venită posibil din partea unui coleg, a unui șef cu privire la timpul lor liber, la banii lor, la programul pe care îl au după serviciu.

Cert este că vă simțiți constrânși, folosiți și va trebui să ripostați. Abia în weekend, după ce treceți printr-o săptămână obositoare, între 25 și 26 august, cât Luna este în semnul vostru, veți avea posibilitatea de a vă relaxa, de a ieși în aer liber, de a petrece timp cu copiii, cu familia, de a căuta o activitate care să vă relaxeze. O relaxare activă va fi la voi, vedem multe plimbări, evenimente, călătorii, înot, evenimente care vă pun în mișcare.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 08 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.