Horoscop săptămânal 19-25 August 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămânal: nativii Gemeni între 19 și 21 august se vor focusa pe relațiile sociale. Cel mai probabil o persoană dragă, un prieten, o rudă mai îndepărtată are nevoie

de ajutorul vostru. Voi ați mai încercat să rezolvați problemele acelei persoane, din cauza aceasta, cel mai probabil, vă veți gândi de două trei ori înainte să acționați.

Aș zice totuși că la mijloc este un interes din partea acelei persoane, posibil la un moment dat, în prima parte a anului, să fi împrumutat o sumă de bani acelei persoane și acum să trageți speranțe că veți lua ceea ce este al vostru. Aș zice că nu sunt astfel de premise în momentul de față, dar ideal ar fi să vă mai spuneți și voi punctul de vedere.

Loading...

Pe 21 august Venus, planeta iubirii, intră în casa a IV-a, a familiei, a căminului, a relațiilor carmice moștenite de la rude, și de aceea aș vedea să apară în viața voastră dorința de a lua ceea ceea ce vă aparține. Aici vorbim posibil de o moștenire sau de decizia de a spune părințiilor ceea ce nu mai suportați, să îi confruntați, să spuneți de fapt care sunt planurile voastre și, de ce nu, să nu mai ascultați chiar atât de mult de părerile lor.

În altă ordine de idei, nativii Gemeni vor avea tendința de a se apuca de renovat, de a căuta tot felul de mijloace prin care să fie eficienți, buni în ceea ce fac și chiar le va merge, întrucât din 23 august acest Venus alături de Marte, ce se află deja în semnul Fecioară, îi va propulsa, îi va ajuta.

Dacă doriți să achiziționați o locuință, o mașină, ceva care să fie pe termen lung, această perioadă este cea mai favorabilă. Mai mult decât atât, undeva la sfârșitul săptămânii viitoare, când va avea loc faza de Lună Nouă în această casă a familiilor, a investiției, se va concretiza tot ceea ce puneți acum la cale.

De aceea este un moment propice să vă sfătuiți cu partenerul, să cereți o părere, să îl implicați și pe el în activitățile financiare și casnice, întrucât aveți tendința de a fi voi pe cont propriu, de a duce toată responsabilitatea, iar în scurt timp, cam într-un an de zile de acum încolo, o să vă pare rău, întrucât o să suportați consecințele.

De aceea recomandarea astrologului ZODIACOOL ar fi ca tot ceea ce doriți să manifestați acum în viața de zi cu zi să-l implice și pe cel drag de lângă voi.

Între 21 și 23 august, Luna tranzitează casa sănătății, a bolilor, a nemulțumirilor generate de locul de muncă. Așa că, Gemenii pot să fie mai afectați de o decizie venită posibil din partea unui coleg, a unui șef cu privire la timpul lor liber, la banii lor, la programul pe care îl au după serviciu.

Cert este că vă simțiți constrânși, folosiți și va trebui să ripostați. Abia în weekend, după ce treceți printr-o săptămână obositoare, între 25 și 26 august, cât Luna este în semnul vostru, veți avea posibilitatea de a vă relaxa, de a ieși în aer liber, de a petrece timp cu copiii, cu familia, de a căuta o activitate care să vă relaxeze. O relaxare activă va fi la voi, vedem multe plimbări, evenimente, călătorii, înot, evenimente care vă pun în mișcare.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 SĂNĂTATE LEU: La nivelul acestui capitol sunteți vulnerabili în 2019, tocmai
Previziuni pentru anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Bivol: în anul 2019,
Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Câine: Cum spuneam la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.