Horoscop săptămânal 19-25 August 2019 pentru zodia Balanță

Horoscop săptămânal: nativii Balanță începând cu 23 august 2019 și până spre 21, 22 septembrie 2019 vor trece printr-o perioadă în care vor căuta adevăratul sens al vieții,

fericirea, esența esențelor de altfel, întrucât vor avea parte de 7 planete din 10 ce vor trece prin semne de pământ, un element destul de greu pentru un semn de aer și de aceea recomandăm încă din această săptămână nativilor Balanță să fie foarte atenți la modul în care reacționează la tot ceea ce înseamnă oportunități.

Acestea vor veni, dar trebuie foarte multă disciplină, foarte multă înțelepciune, documentație pentru a reuși să ducă la bun sfârșit tot ceea ce își propun.

De fapt, casa muncii, a carierei, a oboselii generate de muncă sau stresul venit de la locul de muncă va pune presiune pe acești nativi. Recomandarea astrologului ZODIACOOL este de a căuta tot felul de metode prin care să se destreseze.

Aici vorbim poate de terapie alternativă, de masaj, de meditație, rugăciune. Doar în acest mod vor aduce aport de energie din exterior în interiorul lor și vor reuși să înțeleagă sau să deprindă înțelepciunea de a conștientiza tot ceea ce le oferă Universul acum.

Un alt element important al acestei săptămâni este intrarea lui Venus, guvernatoarea voastră, tot în această casă a XII-a, a dușmăniilor, a psihicului, a legăturii cu lumea de dincolo, a bolilor cronice.

Totuși, Venus este un tampon pentru ceea ce veți simți și vedem aici ca nativii Balanță să simtă o oarecare stare de disconfort. Nu mai sunt apreciați de persoanele dragi, nu se simt protejați, nu se mai simt în formă, de aceea vor să caute altceva mai bun și sigur vor găsi.

Balanțele vor mai avea o perioadă în care își vor da un fel de restart vieții, asta fiind între luna Septembrie și până undeva în Ianuarie. Așadar, vor avea timp să digere tot ceea ce se construiește acum pe cer pentru ele.

Între 21 și 23 august nativii Balanță se vor focusa mai mult pe banii veniți de la alții, pe posibilitatea de a revendica ceea ce este al lor și sunt șanse de peste 90% ca ei să aibă parte de un câștig neașteptat în această perioadă. Dacă au procese pe rol, atunci există predispoziția ca instanța să îi favorizeze pe nativii Balanță.

În weekend vor petrece foarte mult timp liber alături de familie, de copii, de persoane dragi, posibil prieteni, dar după cum spuneam, acele planete din casa a XII-a există posibilitatea să umbrească acea fericire, întrucât Balanțele îi vor vedea de acum altfel pe cei din jur, îi vor vedea sub forma unui interes pe care aceștia doresc să-l obțină prin apropiere de ei.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.