Horoscop saptamanal 18-24 Noiembrie 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: în săptămâna 18-24 noiembrie, nativii Taur sunt chitiți pe evoluție spirituală, intelectuală, să evolueze.

Aceștia sunt focusați să aibă de-a face cu persoane care pentru ei să constituie autorități morale, intelectuale, spirituale.

Nativii vor să ia legătura cu persoane elevate, să învețe cât mai mult, să călătorească, efectiv să meargă spre sus înainte. Este o armonie pe care acești nativi o au cu acest salt pe care trebuie să îl facă, ei care sunt atât de pământ și statornici. De data aceasta nativii vor să facă un salt.

Bineînțeles că acel salt este ajutat și de Uranus din Taur, care le dă un sentiment de eliberare. Eliberarea Taurilor nu este tot ce înseamnă morală, lege și regulă, ci dimpotrivă, este o eliberare în a cunoaște mai bine aceste lucruri, legile care ne guvernea ză și a le însuși, a le aplica de bunăvoie, din convingere.

Atenție, nativi Taur! A apărut Horoscop Taur 2020!

Este foarte interesant acest aspect. Taurul, în această săptămână, este foarte dornic de o relație de parteneriat, se gândește și își dorește un partener cu care să schimbe idei mărețe. De asemenea, nativul are o deschidere extraordinară spre tot ce înseamnă Univers, Dumnezeu efectiv.

Acesta și-a deschis sufletul, mintea. Din aceste două lucruri, destul de abstracte, rezultanta este o așezare foarte bună în planul profesional, pășește pe o treaptă nouă, foarte concretă.

Bineînțeles, această treaptă poate să însemne o recunoaștere a meritelor lui, nu trebuie neapărat să fie o nouă funcție. Nu toți Taurii vor primi un o funcție în această perioadă, dar este o recunoaștere foarte concretă și clară. Nativii vor avea parte, în această săptămână extraordinară, de această recunoaștere.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.