Horoscop saptamanal 18-24 Noiembrie 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscopul săptămânal: pentru nativii Scorpion, săptămâna 18-24 noiembrie este o săptămână cu mari realizări financiare.

Aceste realizări financiare sunt din propria lor muncă, poate fi vorba de un contract nou mult mai bănos, de o mărire de salariu, de alt contract la actualul loc de muncă, de orice fel de alianță, dar care le aduce o satisfacție financiară extraordinară pentru care acești nativi acționează.

Aceștia nu stau degeaba, nu le vine din cer, au acționat și acum au avut puterea, pentru ultimele săptămâni, de a acționa și acum vor savura aceste rezultate.

NOU!!!
Horoscop Scorpion 2020!

Ei au niște idei, își analizează foarte bine propriile calități, se autoanalizează foarte profund, des, rațional, știu exact ce își doresc, au un ideal foarte precis. Acel ideal precis este de a se pune în valoare, de a se arăta, de a fi creativi.

Nativii doresc să facă, în sfârșit, ceva care să țină de propria lor ființă și pasiune. Unii dintre nativi poate că doresc să plece într-o vacanță de vis și cred că acest lucru se va realiza. Alții doresc să aibă realizări prin copiilor și acest lucru se va realiza, fiind foarte bazat.

În orice caz, toată această gândire autoanaliză și creativitate are ca rezultantă fie un drum, fie un soi de comunicare, dar nu e vorba de o veste care vine fulger, ci este vorba de o lucrare pe care o fac și pe care o aruncă pe piață.

Fie e o lucrare, fie o cerere, un drum, dar este foarte bine bazat și asta rezultă din autoanaliză și dintr-un soi de dorință de a crea/realiza un lucru important.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.