Horoscop saptamanal 18-24 Noiembrie 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămânal: este foarte interesantă săptămâna 18-24 noiembrie pentru nativii Gemeni.

Aceștia sunt foarte ocupați cu lucruri mărunte pe care trebuie să le rezolve chiar prestând o activitate fizică susținută, trebuie să rezolve aceste probleme.

Mai mult decât atât, nativii Gemeni simt nevoia să își pună ordine în idei și cu ajutorul unor prieteni, idealizează noțiunea de prieteni, și aceștia vin la înălțimea idealurilor pe care și le-au făcut, apar și îi ajută efectiv.

Citește previziunile pentru Gemeni 2020!

Rezultanta acestei ordini în idei și acestui ajutor de la prieteni este că o persoană care ar trebui să protejeze, foarte binevoitoare, dar foarte corectă și elaborată, îi ajută, vin în ajutor și ajutorul este foarte concret, material, această persoană apare și le întinde o mână de ajutor exact atunci când au nevoie mai mult.

În ceea ce privește acea conjuncția a celor doi benefici, armonizarea ce are loc într-o zonă mai puțin materială. Nativii Gemeni sunt atrași de o idee, au o evoluție spirituală în această săptămână.

Această evoluție face să încolțească o anumită abilitate din sufletul lor, pe care până acum nici nu știau că există. Încolțește ceva care până acum stătea sub o pătură de abur și nu se vedea, iese la suprafață. Mai este posibil, pentru o parte din Gemeni ca în această săptămână să aibă parte de o moștenire.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 13 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.