Horoscop saptamanal 18-24 Mai 2020 pentru zodia Sagetator

Horoscop saptamanal: nativii Sagetator, in perioada 18-24 mai, isi pun in valoare calitatile pentru a stabili o noua alianta/parteneriat de afaceri sau un nou job

Este important de știut că nu este un loc călduț, cel puțin deocamdată, dar nativii sunt foarte mulțumiți de ceea ce au realizat. În curând Soarele intră pe zona relațiilor și nativii au ocazia să se impună, să stabilească mersul parteneriatului, dar mai ales să se bucure din plin de parteneriat. Sfatul astrologului ZODIACOOL este că aspectele îi invită pe nativii Săgetător să fie generoși cu partenerii. Relația romantică este pe un trend ascendent. Partenerul de viață este alături de nativi orice hotărâre iau, nativii sunt de-a dreptul îndrăgostiți de acesta.

Va fi o perioadă de circa o lună de zile în care mariajul este luminat de trecerea Soarelui prin acest domeniu, partenerii sunt plini de căldură. Banii au fost de mare interes pentru nativii Săgetători pentru o lungă perioadă. Acum fie întâmpină probleme la încasări, fie în administrarea valorilor proprii. Din punct de vedere al sănătății, pot apărea probleme în zona gâtului, o tuse care trece așa cum a apărut.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 30 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.