Horoscop saptamanal 18-24 ianuarie pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: in perioada 18-24 ianuarie, nativii Scorpion au o viata romantica complicata, fie sunt suparati, au parte de mici certuri fie iubesc cu patos

Nu au cu niciun chip de gând să se împace cu partenerul de viață!

Vorba vine, nu este o ceartă în toată puterea cuvântului, ci un soi de tensiune pe care o manifestă cât e ziulica de lungă! Unii dintre nativi se află la mijloc între partenerul de viață și părinți.

Profesional, lucrurile ar putea să se deruleze foarte bine dacă nativii ar accepta să ia ca bază trecutul, să se inspire din ceea ce au învățat de la părinți și să orienteze o parte din acea energie uriașă pe care o au pe casă, către afirmarea în plan social.

Banii vin de la muncă, dar nativii au o perioadă norocoasă pentru că o parte din sumele pe care le tranzacționează pot fi din moșteniri.

Viața romantică este romantică rău de tot! Se prefigurează o iubire plină de patos, dar care se oprește la iubire necondiționată, la plimbări romantice sub clar de lună și atât!

Partea erotică fie nu se materializează, fie este un fiasco la cât de mare este așteptarea.

Sănătatea nu pune probleme deosebite în această perioadă.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 18 - 24 Ianuarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 17 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!