Horoscop saptamanal 18-24 ianuarie pentru zodia Rac

Horoscop saptamanal: in perioada 18-24 ianuarie, nativii Rac intra intr-o rutina la nivel profesional si nu depun nici un efort pentru a o elimina

Nativii Rac sunt cam desprinși de realitate și prietenii nu întârzie să le facă observație pe această temă.

Dar nativii sunt preocupați de chestiuni mai puțin „la vedere”, de științe oculte poate, de descoperirea unor secrete, de cercetări profunde și greu se mai poate discuta cu ei. Poate este bine să rămână măcar puțin legați de realitate.

Profesional, dacă nu este ceva de cercetat în amănunțire, în profunzime, dacă nu este vorba de ceva miraculos, atât de profund, nativului nu îi trezește mare interes. Merge într-o rutină.

Financiar sunt acoperiți din banii partenerului de viață, din moșteniri, de la părinți. De aceea profesional nu sunt implicați decât dacă vine ceva interesant. Salariul merge și dacă fac o treabă de rutină!

Viața romantică este legată foarte mult de ce le oferă experiențele erotice. Preferă acele experiente profunde, aproape ritualice. Și nu sunt excluse escapadele secrete.

Sănătatea nu pune probleme deosebite în această săptămână.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 18 - 24 Ianuarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!