Horoscop săptămânal 17-23 Iunie 2019 pentru zodia Vărsător

Horoscop săptămânal: intervalul 17-23 Iunie aduce nativilor Vărsător satisfacții la locul de muncă, laude, aprecieri, în spatele acestor cuvinte mărețe adresate de șefi

stă o oarecare doză de ipocrizie, în fond cei din jur doresc să profite la maximum de voi. De aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți prudenți la tot ceeea ce semnați în această perioadă, deoarece în Iulie 2019 o să ajungeți la concluzia că ar fi mai bine să reluați negocierile, deoarece Mercur va retrograda pe segmentul rezervat muncii/ banilor.

Pe 17 Iunie, are loc faza de Lună Plină, de pe axa Gemeni-Săgetător, a caselor sociale de iubire, de aceea o să aveți parte de confirmări plăcute pe partea afectivă, fie partenerul vă surprinde cu ceva inedit, posibil chiar să vă propună o vacanță, fie treceți la un alt nivel în relație: căsătorie, conceperea unui copil etc. Cert este că Vărsătorii sunt fericiți, împliniți sufletește că au spus ceea ce trebuia, când era nevoie.

Loading...

Dacă nu ați reușit să expuneți celui drag trăirile voastre interioare, atunci între 20-23 Iunie veți face acest pas, cel mai probabil îl veți surprinde pe celălalt prin felul în care gândiți, astrologul ZODIACOOL vă avertizează că pe moment va exista predispoziția ca acesta să se îndepărteze de voi, dar în 2-3 săptămâni să conștientizeze că aveți dreptate.

Provocarea săptămânii pentru voi vine de pe sfera sănătății, aici ar fi indicat să acordați mai multă atenție în special odihnei, sportului, alimentației, deoarece sistemul nervos este supus unor teste ce pot conduce după Decembrie 2019 la apariția unor boli grave.

Din punct de vedere financiar, în weekend există predispoziția de a intra în posesia unei sume de bani, aceasta poate veni pe neașteptate, fie de la o rudă ce este recunoscătoare că ați ajutat-o cu un serviciu, fie de la un coleg ce a avut nevoie de voi pentru a remedia o problemă.

Neptun retrogradează din 21 Iunie pe casa banilor, aducând restricții până la finele anului, aceste cazuri sunt mai active la cei care doresc să facă o investiție mare, într-o locuință, mutarea domiciliului.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Soarele se află în semnul zodiacal VĂRSĂTOR de la 20 ianuarie – 18 februarie. Este locul de
Horoscop 2019 SĂNĂTATE LEU: La nivelul acestui capitol sunteți vulnerabili în 2019, tocmai
Horoscop 2019: VĂRSĂTOR SĂNĂTATE: asemenea celorlalte semne de aer, o să vă confruntați cu

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.