Horoscop săptămânal 17-23 Iunie 2019 pentru zodia Vărsător

Horoscop săptămânal: intervalul 17-23 Iunie aduce nativilor Vărsător satisfacții la locul de muncă, laude, aprecieri, în spatele acestor cuvinte mărețe adresate de șefi

stă o oarecare doză de ipocrizie, în fond cei din jur doresc să profite la maximum de voi. De aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți prudenți la tot ceeea ce semnați în această perioadă, deoarece în Iulie 2019 o să ajungeți la concluzia că ar fi mai bine să reluați negocierile, deoarece Mercur va retrograda pe segmentul rezervat muncii/ banilor.

Pe 17 Iunie, are loc faza de Lună Plină, de pe axa Gemeni-Săgetător, a caselor sociale de iubire, de aceea o să aveți parte de confirmări plăcute pe partea afectivă, fie partenerul vă surprinde cu ceva inedit, posibil chiar să vă propună o vacanță, fie treceți la un alt nivel în relație: căsătorie, conceperea unui copil etc. Cert este că Vărsătorii sunt fericiți, împliniți sufletește că au spus ceea ce trebuia, când era nevoie.

Dacă nu ați reușit să expuneți celui drag trăirile voastre interioare, atunci între 20-23 Iunie veți face acest pas, cel mai probabil îl veți surprinde pe celălalt prin felul în care gândiți, astrologul ZODIACOOL vă avertizează că pe moment va exista predispoziția ca acesta să se îndepărteze de voi, dar în 2-3 săptămâni să conștientizeze că aveți dreptate.

Provocarea săptămânii pentru voi vine de pe sfera sănătății, aici ar fi indicat să acordați mai multă atenție în special odihnei, sportului, alimentației, deoarece sistemul nervos este supus unor teste ce pot conduce după Decembrie 2019 la apariția unor boli grave.

Din punct de vedere financiar, în weekend există predispoziția de a intra în posesia unei sume de bani, aceasta poate veni pe neașteptate, fie de la o rudă ce este recunoscătoare că ați ajutat-o cu un serviciu, fie de la un coleg ce a avut nevoie de voi pentru a remedia o problemă.

Neptun retrogradează din 21 Iunie pe casa banilor, aducând restricții până la finele anului, aceste cazuri sunt mai active la cei care doresc să facă o investiție mare, într-o locuință, mutarea domiciliului.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 15 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.