#reclama0#

Horoscop săptămânal 16-22 Septembrie 2019 pentru zodia Taur

#reclama10#

Horoscop săptămânal: pentru nativii Taur, intervalul 16-22 septembrie 2019 vizează drumurile, deplasările, examenele, întâlnirile cu oameni potenți atât din punct de

#reclama1#

vedere financiar, cât și din punct de vedere social, ce pot să îi sfătuiască sau să îi încurajeze să ducă la bun sfârșit o activitate sau un plan ce a fost decis sau inaugurat la sfârșitul lunii august și început de septembrie 2019.

De fapt, revenirea lui Saturn din data de 18 septembrie îi agită toată săptămâna pe acești nativi, întrucât vizează casa psihicului, casa mobilizării intelectuale. Taurii își doresc mai mult de la ei, vor să devină vizibili, să iasă în evidență, să caute informații cu privire la o anumită situație ce îi stresează în momentul de față.

#reclama7#

Dacă ne uităm și la celelalte planete cum sunt poziționate, este clar că iese în evidență faptul că nativii Taur vor o schimbare a modului în care sunt apreciați sau valorificați la locul de muncă. Fie doresc acum să își deschidă ceva pe cont propriu, fie își doresc să fie într-o altă poziție, de aceea vor studia, vor lua în calcul ideea de a da un test, de a se înscrie la un anumit interviu, tocmai pentru a urca într-o ierarhie socială.

Tot ce faceți în momentul de față vedem să vă fie de folos și să se manifeste în viața voastră cel mai probabil până la începutul lunii decembrie 2019. Vă veți mobiliza, nici voi nu veți ști de unde aveți atât de multă energie, atât de mult curaj, atât de mult entuziasm pentru a duce totul la bun sfârșit.

#reclama3#

În spatele acestor provocări stă Saturn în conjuncție cu acel punct, Nodul Sud, numit și pedeapsa în viață sau karma negativă, ce vorbește de anumite predispoziții ce s-au manifestat în viețile anterioare și care acum revin în actualitate în viața voastră, tocmai pentru a vă schimba destinul, a vă schimba prioritățile pentru următorii cel puțin 9, 12 ani. Totuși, am putea spune că efectele se vor simți pentru următorii 18, 19 ani.

Între 17 și 20 septembrie 2019 Luna tranzitează semnul vostru zodiacal, vă va aduce noi informații, noi schimbări în ceea ce privește felul în care partenerul vă susține sau merge alături de voi pe acest drum pe care vreți să îl inițiați.

#reclama11#

Veți vedea totuși și păreri contradictorii, oameni care nu vă văd să duceți la bun sfârșit tot ceea ce vă propuneți. Posibil să fie vorba și de o sumă de bani pe care nu o aveți în acest moment în cont, dar care vă trebuie pentru a finaliza acele planuri de care am vorbit mai înainte. Undeva între 20 și 22 septembrie veți face rost de acele sume tocmai de la oameni noi sau de la persoane de la care v-ați așteptat cel mai puțin.

Dacă vă propuneți să aveți o călătorie în weekend, poate sărbătoriți ceva, poate participați la un eveniment, există probabilitatea ca acolo să auziți tot felul de zvonuri despre voi, bârfe ce pot să vă deranjeze, întrucât vizează felul în care ați abordat la un moment dat o situație, iar felul în care este transmis totul este mult mai agresiv și în defavoarea voastră, nu coincide cu realitatea ce s-a constituit la un anumit moment și tocmai de aceea în inima și sufletul nativilor Taur vedem o răceală, o detașare de cei din jur.

Pe partea sentimentală, intervalul 16-22 septembrie pentru nativii Taur aduce multă pasiune, dragoste, instinct de moment, posibilitatea ca prin locul de muncă să dați curs unor tentații noi sau posibil ca în relația de cuplu, care este din ce în ce mai șubredă în ultima perioadă, din ce se observă, să apară certuri de la faptul că fie petreceți prea mult timp la locul de muncă, fie partenerul vă neglijează.

Aceste discuții vor continua și în săptămâna următoare. Important este să găsiți soluții de a depăși aceste momente, întrucât vă plafonați și vă întristați, vă stricați starea de spirit, în condițiile în care Universul în momentul de față dorește să vă ducă pe un alt drum în calea existenței voastre, în special pe partea de carieră.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 19 februarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

#reclama12#
Dragoste si Compatibilitate
#reclama2#
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.