Horoscop săptămânal 16-22 Septembrie 2019 pentru zodia Fecioară

Horoscop săptămânal: vedetele acestei săptămâni, nativii Fecioară vor avea parte între 16 și 22 septembrie atât de posibilitatea de a intra în posesia unei sume de bani,

cât și de șansa de a-și face curățenie în gânduri, de a afla poate un secret despre un copil, despre partener, posibil despre șefi sau colegi.

La mijloc sunt foarte multe neînțelegeri ce au fost acumulate în ultima perioadă, iar nativii Fecioară cam ar trebui să pună toate piesele acelui puzzle cap la cap, pentru a înțelege în ce ape se scald.

Între 16 și 17 septembrie, cât Luna tranzitează casa banilor veniți de la ceilalți, intrați în posesia unei sume de bani. Dacă aveți datorii, în jurul datei de 17 septembrie există posibilitatea, prin vânzarea unui bun sau prin a vi se face dreptate de către o instanță sau autoritate, să vă revină niște bani din prisma unei instituții, să vă achitați acele datorii.

Dacă vă confruntați cu probleme de sănătate, după 18 septembrie vedem șansa să interacționați cu oameni profesioniști, medici buni, poate terapeuți care au mai întâlnit acele simptome pe care le manifestați, tocmai pentru a le trata și a vă da și explicația necesară pentru a înțelege de ce s-a ajuns în acel moment sau în acea dificultate.

Între 20 și 22 septembrie, Luna tranzitează segmentul rezervat carierei. De aceea, nativii Fecioară se vor focusa mai mult pe modul în care își gestionează timpul, pe dorința de a găsi noi posibilități de a-și îmbunătăți locul de muncă.

Mai mult decât atât, Saturn revine la mers direct în casa a V-a, a creativității, a iubirii, a sufletului, a tot ceea ce înseamnă frumos și artă, iar în combinație cu toate planetele din casa banilor poate să vorbească de o relansare din punct de vedere profesional, tocmai pe segmentul artistic, mai ales dacă aveți astfel de talente.

Dacă din luna aprilie și până în momentul prezent ați trecut prin tot felul de schimbări, de situații pe partea sentimentală sau dezamăgiri, undeva după 19 septembrie veți lua în calcul ideea de a renunța cu totul la acel context, întrucât vedeți că nu mai este bun, partenerul poate să reacționeze chiar violent la anumite idei venite din partea voastră.

Să nu uităm, Marte este în semnul vostru și aveți darul acum de a spune niște lucruri într-un mod mult mai agresiv, fără să vă dați seama și acest lucru poate să-i irite pe cei din jur și ca urmare să se ajungă și la conflict violent sau la tot felul de declarații ce vă pot nemulțumi.

Majoritatea nativilor Fecioară au probleme și cu rudele sau cu tot ceea ce înseamnă administrarea unui bun, a unui cămin. Vor să vândă, să se mute, vor să ia totul de la zero. Până acum, lucrurile au mers foarte lent, după 19 septembrie și până în jur de 30 septembrie veți căuta acele mijloace prin care să ieșiți din acele plafonări, iar după 30 septembrie este deschis un alt ciclu în viața voastră.

Dar până atunci, Universul trebuie să vă testeze mai mult, să identifice dacă sunteți hotărâți sau dacă sunteți pregătiți să primiți ceea ce doriți să vi se ofere.

Pe partea sentimentală, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai prudenți, să fiți mai diplomați, mai drăguți și să încercați pe cât posibil să găsiți mijloace noi prin care să deschideți un dialog.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 07 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.