Horoscop saptamanal 16-22 Decembrie 2019 pentru zodia Balanta

Horoscop saptamanal: in perioada 16-22 decembrie, nativii Balanta sunt foarte ingrijorati din cauza unor bani/sume de bani pe care doresc sa ii cheltuie

Cel mai probabil doriți să îi dați pe renovări pe care vreți să le faceți acasă sau pe un obiect mai important, costisitor, pentru casă sau pur și simplu doriți să achiziționați o locuință.

Horoscop saptamanal bani

Pe de o parte, nu prea aveți chef să faceți socoteli sau pur și simplu nu aveți control asupra acestor sume, încă nu știți cât vă trebuie, cât aveți în portofel, nu știți cât cheltuiți, cât vă rămâne sau care este bilanțul acestei acțiuni.

Analizele pe care le faceți sunt prea vagi, generați niște discuții cu cei din casă, cu cei cu care locuiți în casă și asta este una din preocupările generale ale case la momentul acesta, dar vine o surpriză.

Descopera previziunile pentru Balanta 2020!

Vin niște sume surpriză și ele vin fie de la partenerul de viață, fie de la niște parteneri de afaceri care vă fac niște plăți în ultimul moment și asta vă scoate din impas, fie că sunt sume comune ale familiei parentale pe care cineva le pune în comun sau vi le oferă ca să le cheltuiți, fie pur și simplu este o moștenire pe care o primiți, dar este ceva surpiză, care vine foarte repede, neașteptat.

Horoscop saptamanal dragoste

Ca și probleme personale, romantice, este acest romantism din casă pe care îl aveți cu partenerul de viață legat de problemele financiare și nu mai încape altceva, nu sunt lucruri deosebite.

Horoscop saptamanal sanatate

Din punct de vedere al sănătății, atenție, în primul rând, la intoxicații.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 04 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.