Horoscop saptamanal 14-20 Septembrie 2020 pentru zodia Fecioara

Horoscop saptamanal: in intervalul 14-20 septembrie, nativii Fecioara sunt intuitivi si iubesc pasional

Nativii Fecioară au percepțiile extrasenzoriale activate la maxim și pot înregistra informațiile venite din neant.

Astrologul zodiacool.ro recomandă foarte multă prudență acelora dintre nativi care trăiesc acest gen de experiențe. Unele informații nu sunt ceea ce par.

Atenționarea se adresează, în special, acelora dintre nativi care accesează lumea nevăzută prin tot felul de practici oculte.

Banii sunt și aceștia o ispită și este bine ca nativii să fie prudenți atunci când împrumută bani sau când apelează la banii partenerilor.

Nu sunt foarte hotărâți și sunt tentați să fie nemulțumiți indiferent de situație. Evitați cuvintele „mai vreau” pentru că nu sunt fondate corect.

Nativii sunt romantici, pasionali și strălucesc în lumina Soarelui până la finalul acestei perioade, fapt ce conduce la relații de cuplu pline de trăire.

Din punct de vedere al sănătății, ca și săptămâna trecută, atenție la bolile aparatului genital și mai ales la cele cu transmitere sexuală. Afecțiunile netratate se pot acutiza.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 14 - 20 Septembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.