Horoscop saptamanal 13-19 Iulie 2020 pentru zodia Balanta

Horoscop saptamanal: nativii zodiei Balanta, in perioada 13-19 iulie, raman foarte preocupati de problemele caminului si familiei parentale

Nativii au probleme chiar și la slujbă din această cauză. Problemele de familie le creează sentimentul că nu mai vor să vadă pe nimeni și nimic. Dar se pot întâmpla și lucruri mai grave care să le solicite prezența acasă. Unii dintre nativi pot avea probleme serioase cu partenerul de viață. Este foarte posibil ca acesta să fie bolnav. Dar mai sunt unii dintre nativi pentru care această perioadă este una de conflicte extreme cu partenerul de cuplu. Aș merge chiar mai departe și aș spune că se poate ajunge chiar la divorț.

Este poate cea mai tensionată zodie din horoscop în această săptămână. Este un amalgam de probleme de serviciu, contractuale, familie, cuplu. Fiecare dintre nativi simte, știe unde se află și are de pus în echilibru casa și profesia, în primul rând, pentru ca tensiunile să nu rămână fără folos! Din punct de vedere al sănătății, aș atrage atenția că toată această tensiune poate să le scadă nativilor sistemul imunitar și de aici pot apărea tot felul de probleme. Luați, deci, lucrurile puțin mai ușor, pe cât se poate.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 04 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.