Horoscop saptamanal 11-17 Noiembrie 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: pentru nativii Taur, săptămâna 11-17 noiembrie este o săptămână dedicată profesiei mai mult decât altor preocupări.

Acesta are o inspirație divină la un moment dat, ajutor de la Dumnezeu, parteneri de nădejde, parteneri care îi transmit energie și idei bune, idei care vin pe moment și care vin exact atunci când îi trebuiesc.

Aceste două abilități și chestiuni care vin asupra acestor nativi au ca rezultantă o realizare foarte bună în domeniul profesional. El merge către această realizare, este drumul către culmea pe care și-o dorește/propune nativul Taur în această viață.

Cauți horoscopul pe anul 2020? Descoperă previziunile astrologului ZODIACOOL Taur 2020!!!

Este o săptămână bună, partenerul de viață este foarte comunicativ, vorbăreț, are o înclinație către credință, către relația cu Universul. Săptămâna merge către mișcare, s-ar putea să faceți drumuri care au la bază probleme profesionale pe care trebuie să le rezolvați și care sunt puțin rămase în urmă.

Din punct de vedere al relațiilor intime, este o săptămână de foc. E foarte posibil să aveți parte de întâlniri extrem de romantice, aproape ritualice. E posibil ca aceste întâlniri romantice să pună o tensiune între religia, credința și relația dumneavoastră cu divinitatea și aceste întâlniri romantice și să mai pună problema unui sentiment de vinovăție.

Partenerul de viață vă este alături, se pare că el este cel cu care aveți aceste trăiri și nu este cazul să vă faceți atâtea probleme.

Munciți foarte mult și aveți spor, energie în tot ce faceți, muncă fizică, manuală, de analiză. Este o săptămână în care munca este atât de abruptă și multă, încât doriți să schimbați/transformați ceva în viața profesională, pentru că aveți sentimentul că ați obosit și vreți ceva puțin mai mult.

Ați vrea să dobândiți o anumită abilitate de a cerceta, o muncă de cercetare. Probabil că vine și aceea, vom vedea în săptămâna care urmează.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 09 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.