Horoscop saptamanal 11 - 17 ianuarie pentru zodia Taur

Horoscop saptamanal: in perioada 11 - 17 ianuarie nativii Taur au angajamente serioase, dar isi doresc libertate in activitatea pe care o desfasoara

Nativii zodiei Taur se întâlnesc cu persoane de la care învață. Nu este neapărat nevoie ca aceștia să fie profesori sau erudiți sau ființe extraordinare, dar nativii sunt în starea de a trage concluzii, de a dori să evolueze, de a se dedica activităților care le deschid mintea și sufletul.

Viața profesională îi acaparează în mare măsură, dar le și dă emoții. Au angajamente serioase și nu se dau înapoi de la muncă, de la programarea activității cu cea mai mare matenție.

Cu toate acestea, nativii au un Uranus în zona personalității, doresc libertate și munca, activitatea, indiferent cât de mult le place, simt că îi sufocă.

Banii însă sunt necesari și, în acest caz, nativul Taur, atât de realist, se pune pe treabă. Mai dificil este cu prietenii care se pare că îi cer un ajutor financiar și nativul nu se prea lasă.

Viața romantică este trăită într-o liniaritate totală. Nu sunt elemente care să facă ca nativilor să le bată inima mai cu forță. Nici să le înghețe sângele în vene! Mai delicată este situația celor singuri care continuă în acest mod până la noi aspecte.

Sănătatea nu prezintă probleme în această săptămână.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 11 - 17 Ianuarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Taur

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!