Horoscop săptămânal 10-16 Iunie 2019 pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal: săptămâna aduce bani nativilor Leu, Luna în tranzitul ei prin casa a II-a încă de luni aduce în buzunarele acestor nativi lichidități.

Profesional, Leii fac o impresie bună, se înconjoară de persoane noi, care doresc să colaboreze cu ei, să încheie contracte, să îi susțină financiar, deoarece au demonstrat în ultima perioadă că sunt oameni serioși. Aceste oferte de nerefuzat vor aduce cu sine limitarea timpului petrecut cu cei dragi, conducând în Iulie 2019 la certuri.

S-a ajuns în aceste situații de a accepta noi oferte de muncă din cauza faptului că în ultimele luni ați fost stresați de felul în care s-au comportat șefii cu voi, nu ați mai primit banii pe care îi doreați, plus că la mijloc a intervenit plictiseala din partea voastră.

Loading...

Între 13-15 Iunie, atenția voastră va fi focusată pe familie, pe implicarea partenerului în a achiziționa un bun ce vă este util în locuință. Leii au parte de succes în negocierea unor prețuri, fie pentru a vinde, fie pentru a cumpăra. Cert este că sunteți puși pe fapte mari în acest interval, ceea ce este bine, întrucât în curând veți avea extrem de multă muncă de onorat, care va aduce la pachet și satisfacții bănești.

Pe weekend distracția este la cote maxime, Luna se va afla în casa iubirii, a creativității, a jocului, fapt ce va conduce la ieșirea voastră din starea de monotonie, plus că veți fi recunoscători partenerului față de tot ce a conceput în acest interval analizat pentru voi, chiar dacă ați mai ridicat tonul la el.

Cel mai greu aspect astral al săptămânii este tripla conjuncție de pe casa bolilor cronice, între Marte-Mercur și Karmă, care vorbește de o presiune psihică pusă de Univers pe umerii voștri din varii motive: ieșirea la suprafață a unui secret, nemulțumiri financiare, suspiciuni legate de fidelitatea partenerului, probleme medicale ce recidivează, implicarea într-un scandal de imagine, agresivitate în familie, care se poate solda cu amenzi/ închisoare, strategii eșuate de a face bani ușor etc.

Astrologul ZODIACOOL recomandă Leilor să stea de 10 ori să se gândească înainte de a lua o decizie, mai ales dacă este de moment, de pe azi pe mâine, deoarece la mijloc poate fi o capcană.

Pe partea de sănătate, expunerea la pericol se înregistrează la muncă, acolo pot să apară accidente, propuneri de a încălca legea etc.

Vor fi și nativi care nu se vor confrunta cu ceea ce am menționat mai sus, pentru aceștia se resimte doar starea de instabilitate emoțională, generată de nemulțumirile de la muncă.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cal pentru bani, carieră și afaceri: În sectorul
Zodia Taur sănătate si care sunt bolile cele mai frecvente pentru nativii din Taur
Sarm Saat sau cele Trei Ucideri reprezintă o energie negativă care afectează în fiecare an

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.