Horoscop săptămânal 10-16 Iunie 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămânal: nativii Gemeni încep săptămâna plini de energie, tranzitul Lunii prin casa iubirii/ a copiilor/ a creativității vă aduce mult entuziasm,

posibil o veste pe care ați auzit-o weekendul trecut v-a binedispus, v-a oferit încredere în voi, plus că v-a motivat să faceți schimbări în stilul vostru de viață (sănătate, organizare la locul de muncă, vânzări, vestimentație etc.).

La mijloc poate fi vestea despre o avansare sau despre confirmarea din partea unei persoane de sex opus că se mai gândește la voi, că are sentimente nemanifestate pentru voi etc. Cert este că în mintea voastră este euforie pentru câteva zile.

Între 13-16 Iunie, tot binele se schimbă la 180 de grade, programul încărcat de la serviciu vă dă peste cap toate planurile din weekend, ceea ce o să vă enerveze, plus că veți începe să spuneți ceea ce gândiți, tolerați de mult timp, în încercarea de a vă face singuri dreptate, însă ceea ce vedeți voi este doar o parte din problemă, întrucât nu luați în calcul efortul întregii echipe ce este alături de voi.

Tripla conjuncție Marte-Mercur-Karmă vorbește de pierderi financiare, de căderea unei înțelegeri ce a fost valabilă mult timp, fapt ce o să vă enerveze. Gemenii se simt trădați, folosiți de persoanele dragi, aici includem partener/ copii/ șefi/ prieteni, întrucât toate eforturile profesionale/ financiare sunt generate pentru aceștia, iar ei se arată indiferenți.

La mijloc este o fugă constantă de propria persoană, ar fi bine să vă reanalizați acțiunile, pentru a vedea unde greșiți în raport cu voi, ce capitole sunt abandonate, ce dezechilibru din viața voastră s-a produs, generat de profesie.

Pe partea sentimentală, chiar dacă la începutul perioadei analizate totul este mai bine decât vă așteptați, aș zice că în fond există o nemulțumire acumulată în timp, ea este generată de faptul că cel drag nu face aceleași eforturi ca voi, aici includem partea profesională.

Tentațiile încep să fie din ce în ce mai mari, mai ales că în curând se va crea pe cer opoziția la grad perfect între Venus-Jupiter retrograd pe axa căsătoriei, ce vorbește de implicarea voastră poate în alte relații, de acolo să vă extrageți energia necesară pentru a merge mai departe.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă în continuare să acordați atenție sănătății, dacă vă veți distruge singuri, atunci în scurt timp se va ajunge la boli grave, tranzitele planetelor mari ce vizează boala se înregistrează până în 2024, de aceea nu aveți cum să scăpați de stresul pe care îl resimțiți, ci mai degrabă să luați măsuri.

Cei care activează pe partea de spiritualitate vor avea parte de revelații, cel mai probabil veți învăța tehnici noi, care vă vor ajuta să fiți mai eficienți, primiți confirmări etc.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 02 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.