Horoscop saptamanal 10-16 August 2020 pentru zodia Gemeni

Horoscop saptamanal: in intervalul 10-16 august, nativii Gemeni sunt tensionati

În această săptămână, se continuă cu o stare de tensiune între nativii Gemeni și prieteni, grupuri sau colectivități în care sunt integrați.

Nativii tind să își țină ascunsă viziunea de ansamblu pe care o au față de oamenii cu care stau aproape, cu care împărtășesc aceleași interese și pasiuni.

Mai este ceva ce poate provoca tensiuni: obsesia nativilor că sunt mințiți de prietenii din jur. Se tot necăjesc și fac eforturi mari să afle care este adevărul.

Astrologul zodiacool.ro îi sfătuiește pe nativi să folosească această situație de criză pentru a-și dezvolta, sau, mai bine zis, pentru a lăsa să iasă la lumină anumite calități nefolosite până acum, dar pe care bănuiau că le dețin. 

Banii vin mai mult din credite sau moșteniri. În cuplu, este o perioadă în care partenerul vine cu mai mult, iar nativul Gemeni cu mai puțin. Așa este viața. Bucurați-vă că vă puteți baza pe partener.

În afaceri, nativii Gemeni se bazează pe un aport financiar din partea partenerului și/sau asociatului. Odată cu intrarea planetei Venus în domeniul banilor personali, este foarte posibil să sporească câștigurile venite din munca proprie.

Nativii au avut o perioadă foarte romantică, care a continuat săptămâni la rând. S-au apropiat emoțional de partener atât de mult, încât simt nevoia să își arate afecțiunea protejându-l, răsfățându-l. 

Din punct de vedere al sănătății, se continuă problemele legate de mici aritmii și spasme musculare, cel mai probabil provocate de o lipsă de calciu sau alte minerale.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 10-16 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.