Horoscop saptamanal 10-16 August 2020 pentru zodia Capricorn

Horoscop saptamanal: nativii zodiei Capricorn, in intervalul 10-16 august, nu sunt foarte hotarati

Pentru nativii Capricorn, săptămâna 10-16 august este o continuare a unei perioade în care, deși siguri pe ei și asumați de obicei, nu prea știu ce vor.

Sunt rare ocaziile când nativii se află în această stare, dar astrologul zodiacool.ro vă mărturisește că niciun aspect al vreunei hărți astrale nu este negativ cu adevărat. Toate sunt benefice, cu condiția ca nativii să le folosească cum trebuie.

Nativii au avut sentimentul că cei de acasă i-au sabotat atunci când au dorit să facă ceva. Ei bine, acum este momentul să se apuce de ce și-au propus, să nu lase această uriașă energie să se risipească.

Banii sunt o problemă, pentru că aceia care vin din munca proprie sunt blocați pe undeva. Dar în casă sunt bani. Nativii și au posibilitatea de a împrumuta, deci nu trebuie să intre în panică sub nicio formă.

Viața romantică le aduce nativilor acea lumină și căldură de care au nevoie în această perioadă. Fiecare dintre noi avem nevoie de repere. Pentru nativii Capricorn, în această perioadă, iubirea și persoana iubită constituie repere.

Cu toate acestea, relația nu este una comodă. Iubitul/iubita nu se poate să nu fi observat ezitările nativului și consideră necesar să îl provoace. Nativii nu au decât să răspundă la provocări, dar în sens pozitiv. Să ia taurul de coarne și să se apuce de ceva anume. Energia nu le lipsește.

Din punct de vedere al sănătății, în perioada imediat următoare, sunt posibile mici semnale care trebuie luate în seamă, pentru a se menține o stare bună de sănătate. 

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 10-16 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 20 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.