Horoscop saptamanal 1-5 Ianuarie 2020 pentru zodia Fecioara

Horoscop saptamanal: pentru nativii Fecioara, perioada 1-5 ianuarie începe cu o lunga luna de pasiune, trairi pasionale, iubire, creativitate si relații foarte bune

Aceștia au o preocupare deosebită și pentru zona copiilor. Dintre toate zodiile, zodia Fecioarei este cea mai pasională în această perioadă. În domeniul pasiunii și iubirii se va produce marea transformare care va avea loc în jur de 12 ianuarie, care va avea un maxim pentru că această perioadă a început de mult și va dura ceva de acum încolo.

Toate strategiile, regulile pe care le au nativii de respectat sau pe care și le-au impus, toată filozofia lor în ceea ce privește pasiunea și iubirea sunt într-o criză de ceva vreme. Aceștia pregătesc momentul culminant, respectiv conjuncția Saturn-Pluton. Nativii trec printr-o criză pasională și care va avea un maxim în jurul jumătății lunii ianuarie, după care vom vedea consecințele.

De fapt, ce se va alege din acest maxim în ceea ce privește această zodie. Astrologul ZODIACOOL vede că cel mai aproape de cum se vor întâmpla lucrurile este modul în care acești nativi ai zodiei Fecioară se vor raporta la ceea ce se numește pasiunea și creativitatea.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Fecioară

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 28 februarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!