Horoscop saptamanal 9-15 Decembrie 2019 pentru zodia Taur

Horoscop saptamanal: nativii Taur, in perioada 9-15 decembrie, au parte de succes in plan profesional.

Dacă doriți însă acest succes și, bineînțeles că majoritatea nativilor doresc succes în plan profesional, trebuie să luptați pentru un nou contract.

Sunt persoane pentru care acest nou contract înseamnă o căsătorie, care le asigură un succes în plan social, o nouă poziție socială și e normal să se întâmple acest lucru. Nu e neapărat nevoie de o poziție profesională, ci este un alt statut.

Atenție, nativi Taur! A apărut Horoscop Taur 2020!

De asemenea, sunt persoane care au afaceri și care trebuie să lupte pentru un contract, poate să fie și un nou contract, un nou loc de muncă. Nativii Taur trebuie să se gândească foarte bine, ce s-a ivit în această perioadă și spre ce se duc.

Tot ce vine de la locul de muncă ține de karmă, ați mai trăit acest sentiment, această dilemă și de data aceasta Universul are pretenția să vă comportați/acționați cu o treaptă superioară, să gândiți altfel, să cântăriți altfel lucrurile și să le faceți în așa fel încât, să vă fie mai bine, să nu vă mai încărcați karma.

În cazul în care, în trecut ați procedat corect, acum aveți primi un mare dar în plan profesional. Luna plină se așează pe axa banilor, e vorba de bani din muncă proprie, inclusiv banii partenerilor de afaceri/ partenerului de viață. Vin bani, se pun bani împreună și din al meu, al tău, devine totul al nostru.

Sănătatea pune probleme în zona șoldurilor, dacă nu înțelegeți că trebuie să dați dovadă de puțină mobilitate. Lăsați încăpățânarea și această stabilitate cu care vă lăudați tot timpul. Încercați să fiți puțin mai mobili de data aceasta.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Taur

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!