Horoscop saptamanal 9-15 Decembrie 2019 pentru zodia Rac

Horoscop saptamanal: nativii Rac, in intervalul 9-15 decembrie, sunt plini de mister pentru ca nu sunt foarte realisti atunci cand vine vorba de profesie.

Aceștia sunt foarte visători, nu au aplecare spre lucrurile concrete, cel puțin în această săptămână sunt foarte rupți de realitate.

Cu toate acestea, dar mai ales datorită acestei stări de visare, nativii acestei zodii vor constata că au o abilitate, o emoție, ceva care le poate fi foarte util locul de muncă și de care nu au știut până acum, nu au conștientizat acest lucru.

Iată previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Rac 2020!

În momentul în care vor reieși la locul de muncă sau chiar acum, în această perioadă, vor veni cu un lucru foarte nou, care îi va surprinde și pe cei din jur și pe cei care conduc unitatea în care își desfășoară activitatea, dar și pe ei înșiși. Starea asta de visare îi predispune la noi idei, soluții, pentru diverse probleme.

În ceea ce privește viața personală, nativii Rac se gândesc din ce în ce mai mult la căsătorie. Bineînțeles, sunt și o parte dintre nativi care se gândesc să desfacă căsătoria. Această relația de alianță contractuală este în vederea lor, din toate punctele de vedere.

Cei mai mulți sunt aceia care au cunoscut pe cineva in grupul de prieteni sau un coleg, o colegă, pe cineva în anturajul lor și cu care au început o relație acum ceva vreme și se gândesc din ce în ce mai mult să legalizeze această relație, să pună bazele unei familii.

Această persoană este acceptată inclusiv de cei de acasă, cei cu care împart căminul. Dacă e o persoană care împarte căminul cu părinții este acceptată de părinți, dacă nu, este o persoană care are copiii, un părinte singur care este acceptat de copii. În orice caz, este o persoană binevenită în cămin.

Problemele de sănătate țin de picioare, tot piciorul, inclusiv genunchii, care sunt suferința anului 2020 pentru toată lumea. Piciorul, în întregimea lui, suferă de predispoziții, inclusiv la accidente.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!